Yeni Yıla ECCO ile Adım Atın Konfor ve Şıklığın Keyfini Yıl Boyu Yaşayın

Yeni Yıla ECCO ile Adım Atın Konfor ve Şıklığın Keyfini Yıl Boyu Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıla ECCO ile Adım Atın Konfor ve Şıklığın Keyfini Yıl Boyu Yaşayın

Tarihler: 25 Aralık 2018 Salı ~ 25 Şubat 2019 Pazartesi

Firma: ECCO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2018 ~ Şub 25, 2019

İskandinavya’nın ayakkabı ve deri devi ECCO’nun konfor ve şıklığı bir arada sunan ayakkabı ve aksesuar koleksiyonları yeni yılda sevdiklerinize vereceğiniz en güzel hediyelerden biri olacak. ECCO’nun yılbaşını çok özel indirimlerle taçlandırdığı 2018-19 Sonbahar/Kış koleksiyonunun her zevke hitap eden modelleri, sevdiklerine yeni yılda şıklığı ve konforu hediye etmek isteyenleri bekliyor.

Özel zamanlarda sevdiklerine en özel hediyeyi almak isteyenlerin kurtarıcısı ECCO, 2018-19 Sonbahar Kış koleksiyonun her zevke hitap eden modellerini şimdi çok özel indirimlerle sunuyor. Zarif ve şık seçeneklerin yanı sıra outdoor tutkunları için özel bir seri de sunan İskandinavya’nın ayakkabı devi ECCO, birbirinden şık aksesuar koleksiyonu ile de göz dolduruyor. Üstelik, ECCO’nun şıklık ve rahatlığı bir arada sunan ürünlerini sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi yeni yıla özel indirimlerden faydalanıp, bu yılbaşı kendinizi de ödüllendirebilirsiniz.

Kendini ve sevdiklerini özel hissettirmenin değerini bilenlerin adresi ECCO, göz alıcı tasarımlarını dayanıklı ve inovatif teknolojilerle buluşturmasıyla dikkat çekiyor. Sokak tarzını şıklıkla buluşturan SOFT serisi, outdoor tutkunlarının vazgeçilmezi EXOSTRIKE, deri şıklığını konforla buluşturan CORKSPHERE ve yüksek topuktan vazgeçemeyen kadınlara gerçek bir konfor devrimi yaşatan SHAPE, ECCO’nun öne çıkan koleksiyonları arasında yer alıyor. Özgün tasarımlardan oluşan ayakkabı koleksiyonu, deri şıklığına vurgu yapan çanta ve aksesuar çeşitleri ile tamamlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT