Yeni Yıla Enerjik Bir Başlangıç Yapın

Yeni Yıla Enerjik Bir Başlangıç Yapın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıla Enerjik Bir Başlangıç Yapın

Tarihler: 15 Ocak 2018 Pazartesi ~ 15 Mart 2018 Perşembe

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2018 ~ Mar 15, 2018

İkonik giyim markası Gap'in spor koleksiyonu GapFit, spor yapmadığınız zamanlarda da giymek isteyeceğiniz tarzıyla ve yeni yılın taze enerjisini yansıtan parçalarıyla göz dolduruyor.

Birbirinden şık, ikonik ve rahat ürünleriyle her mevsimin göz bebeği Gap, rahatlığı ve şıklığı aynı anda yaşatan GapFit koleksiyonuna yeni yıl şerefine, yepyeni parçalar ekledi. Soğuk havaların yüksek tempolu sporlarına en dayanıklı koleksiyon olarak ön plana çıkan yeni GapFit ürünleri, özellikli kumaşları, akıllı kesimleri ve şık modelleriyle kadın ve erkek tüm spor tutkunlarının en iyi spor arkadaşı olacak.

GapFit koleksiyonu, şık ve ikonik tarzının yanı sıra özellikli ürünleriyle de dikkat çekiyor. Gap'in Gfast tayt koleksiyonu, nemi uzaklaştıran Gdry teknolojisiyle cildin kuru kalmasını sağlıyor. Dört taraftan esnek dokusuyla hareket rahatlığı sağlarken şeklini koruyan Gfast taytlar, arkadaki gizli cebi, pürüzsüz bir görünüm için düz kullanılmış dikişleri, içten bağcıklı yumuşak ve düz bel bandıyla dikkat çekiyor. Gfast serisi taytlar başta olmak üzere GapFit'in tüm ürünleri, üretildikleri yüksek performanslı materyallerden aldıkları güçle, sporu sokağa taşımanızı sağlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT