Yeni Yılda Ayaklarınız Melissa ile Rahat, Şık ve Estetik!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Ayaklarınız Melissa ile Rahat, Şık ve Estetik!

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Melissa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Ara 31, 2012

Tüm dünyada ünlülerin ilk tercihi haline gelen ve Vivienne Westwood, Jason Wu, Gareth Pugh gibi tasarımcılarla işbirliği yapmasıyla tanınan Brezilyalı ayakkabı markası Melissa, yılbaşında ayaklarınıza konfor, estetik ve şıklık sunuyor... Melissa ayakkabılar, hipo-alerjenik yapısı ve ayak şekline çok kolay uyarlanabilmesinin yanı sıra içeriğindeki özel parfümüyle ayaklarınızı terletmiyor hem de şeker gibi kokutuyor!

Dünyaca ünlü tasarımcıların elinden çıkmış plastik modelleriyle moda dünyasına damgasına vuran Melissa ayakkabılar, yılbaşında ayaklarınızı oldukça rahat ettirecek… Birbirinden farklı tasarımlarının yanı sıra, hammaddesi plastiğin içeriğindeki parfümüyle ayaklarınızı şeker gibi kokutan Melissa ayakkabılar, hipo-alerjik olmaları ve terletmemeleri ile de dikkat çekiyorlar.

Hammaddesi plastiğin deriye göre daha esnek olmasından dolayı ayak şeklinize kolayca uyan Melissa’ların birbirinden ayrıcalıklı modelleriyle, yılbaşında ayaklarınız hem rahat edecek hem de dünyaca ünlü tasarımcıların imzasıyla gecenin en şık kadınlarından biri siz olacaksınız…

Dünyada pek çok ünlü mağazada satışa sunulan Melissa’lar, ülkemizde Bilstore, Brandroom , Harvey Nichols, gibi seçkin noktalarda ve shopigo.com’da satışta.

http://www.melissa.com.br/en

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT