Yeni Yılda Işıltınızla Büyüleyin

Yeni Yılda Işıltınızla Büyüleyin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Işıltınızla Büyüleyin

Tarihler: 10 Aralık 2019 Salı ~ 10 Şubat 2020 Pazartesi

Firma: Ariş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2019 ~ Şub 10, 2020

Pırlantadaki ustalığı ve tasarımlarıyla fark yaratan Ariş Pırlanta modern, şık ve minimal tarzdaki takılarıyla dikkat çekiyor. Son dönemin trendi baget pırlantalardan oluşan, günlük yaşamda kullanılabilecek, ışıltılarıyla göz alıcı ve birbirinden zarif modelleriyle Ariş, yeni yıl için eşsiz hediye seçenekleri sunuyor.

Yeni yılda yeni başlangıçlar için...
Baget kesim pırlanta ışıltısının, beyaz ve rose altınla tamamlandığı kolyeler ve yüzükler yeni yıl coşkunuza da eşlik edecek. Yeni yılda yepyeni başlangıçlar yapmak isteyenler için anlamlı, anlamlı olduğu kadar da eşiz bir armağan olan bu takılarla mutluluğunuza mutluluk katacaksınız.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş - Alyans Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT