Yeni Yılda Kendi Saatini Tasarla

Yeni Yılda Kendi Saatini Tasarla

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Kendi Saatini Tasarla

Tarihler: 13 Kasım 2017 Pazartesi ~ 13 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Swatch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2017 ~ Oca 13, 2018

Kendi tasarımın, kendi saatin! Yeni yılda sevdiklerine yaratıcı bir hediye vermek isteyenler için Swatch, Swatch X You serisinin yılbası özel versiyonunu sunuyor. Bu özel kutuda sevdiklerinizin kendi saatini tasarlaması için tüm görekli ögeler, yılbası ışıltısıyla bulusuyor.

İster farklı saat kombinasyonlarını bir arada sunan bu özel kutuyu satın alabilir, ister sevdikleriniz için kendi tasarlayacağınız yılbaşı saatini mağazalarda oluşturabilirsiniz.

Kendi imzanı taşıyan saatini beş basit adımda, ister online istersen de mağazalarda oluşturabilirsin. Önceden tasarlanmış saat kasaları, kayışlar, halkalar ve iğnelerle bu tasarım süreci hızlanıyor. Kendi Swatch’unu yaratmak için öncelikle Gent ya da New Gent olarak iki farklı boyutta bulunan kasalardan birini seçiyorsun.

Ardından üst kayışı ve alt kayışı seçiyorsun. Bu kayışlar rengarenk çizgiliden, keskin mint yeşiline kadar herkesin zevkine uyabilecek renklerde mevcut. Son olarak tasarımını seçeceğin bir saat çerçevesiyle tamamlıyorsun.

Eğer saatini biraz daha kişiselleştirmek istersen taç veya doğum günü pastası, kanatlı kalp ve alyans görseli bulunan ekstra köprüler ekleyebilirsin. Bu eklentilerle birlikte, Swatch X Me mükemmel bir kişiselleştirilmiş hediye haline geliyor.

Ayrıca #swatchxme hashtagiyle tasarımlarını sosyal medya üzerinden paylaşarak tasarımlarının dünya çapında lansmanını gerçekleştirebilirsin. Kendi tarzını göstermek hiçbir zaman Swatch X You ile olduğu kadar kolay olmadı.

Swatch X You yılbaşı özel kutusu: 430 TL

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT