Yeni Yılda ‘Kırmızı’ya Kapı Açın

Yeni Yılda ‘Kırmızı’ya Kapı Açın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda ‘Kırmızı’ya Kapı Açın

Tarihler: 13 Aralık 2016 Salı ~ 13 Şubat 2017 Pazartesi

Firma: Sur Çelik Kapı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2016 ~ Şub 13, 2017

Şimdiye kadar gördüklerinizden çok farklı

Farklı tasarımları ve yenilikçi bakış açısıyla çelik kapı sektöründe ilklere imza atan Sur Çelik Kapı, fonksiyonellik, güvenlik ve görselliği bir bütün olarak sunduğu Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor. Beş eksene sahip küresel modeliyle evlerde üç boyutlu tasarımın güzelliği yansıtan Smart, ev dekorasyonlarında yılbaşı havasını yakalamak isteyenlerin tercihi oluyor.

Sur Çelik Kapı, yeni yıla modern bakış açısıyla tasarladığı Smart Serisi ile giriyor. Fonksiyonellik, güvenlik ve görselliği bir bütün olarak sunan Smart Serisi, beş eksene sahip küresel modeliyle evlere üç boyutlu tasarımın güzelliği yansıyor. Tasarımında gücün ve mutluluğun sembolü kırmızının kullanıldığı seri, kendine özgü tasarımıyla ezberleri bozmaya geliyor.

Canlılık ve dinamizmin rengi; kırmızı
Evinde sıradanlıktan uzak, özgün alanlar yaratmak isteyenlerin karşısına bambaşka bir tasarımla çıkan Sur Çelik Kapı, mdf üzeri polivinil kaplama ve lake olarak geliştirdiği Smart modelini sıcak ve lüks olarak betimliyor. Canlılık ve dinamizmin rengi kırmızının kullanıldığı Smart, evlerde sıradanlığa meydan okuyor.

Aşkla hayata geçirilen bir seri
Her açıdan mükemmel ve şık olarak tanımlanan Smart Serisi, 14’lü merkezi kilit sistemiyle üst seviye güvenlik sağlarken, mekanlara derinlik katmak için geliştirilen beş eksene sahip küresel modeliyle, evlere üç boyutlu tasarımın güzelliğini yansıtıyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT