Yeni Yılda Mutfaklara ‘Nar’ Bereketi

Yeni Yılda Mutfaklara ‘Nar’ Bereketi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Mutfaklara ‘Nar’ Bereketi

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, bereketten yola çıkarak tasarladığı Nar Serisi’nde tasarım ve şıklığı buluşturuyor. Yeni yılın bereketini simgeleyen narın kırmızı rengi ile tüm dikkatleri üzerine toplayan seri, tasarımıyla olduğu kadar inovasyonuyla da göz dolduruyor.

Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, yakından takip ettiği modayı ve trendleri, tasarım ve şıklığı ile ürünlerine yansıtıyor. Yeni yılın enerjisini renklerle buluşturan Arzum, yeni yılda da mutfakların gözdesi olacak. Kırmızının canlılığını ve dinamizmini yansıtan ürünleriyle dikkat çeken Arzum, Nar serisi ile mutfaklara estetik bir dokunuş yapıyor.

Arzum Nar Serisi içinde yer alan; OKKA Minio, Prostick 1500 El Blender Seti, Çaycı Klasik Çay Makinesi, Cezveli Türk Kahvesi Makinesi, Mixxi Mikser, Prochopp Cam Hazneli Doğrayıcı ve Panini Granite Tost Makinesi tasarımı ve şıklığı kadar işlevselliği ve ergonomisiyle de dikkat çekiyor. Nar Serisi, az yer kaplama, sağlıklı malzemelerden üretilme ve az enerji harcama özellikleri ile de kullanıcıya avantaj sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT