Yeni Yılda Sevdiklerini Mutlu Etmek İsteyenlere “En İnce” Öneri

Yeni Yılda Sevdiklerini Mutlu Etmek İsteyenlere “En İnce” Öneri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Sevdiklerini Mutlu Etmek İsteyenlere “En İnce” Öneri

Tarihler: 10 Aralık 2019 Salı ~ 10 Şubat 2020 Pazartesi

Firma: Acer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2019 ~ Şub 10, 2020

Göz alıcı tasarımıyla kullanıcıları cezbeden Acer Swift 7, 1 cm’den daha ince gövdesi ve yalnızca 890 gramlık ağırlığıyla dikkat çekiyor.

Swift 7, olağanüstü ince çerçeveleri sayesinde sunulan yüzde 92’lik ekran gövde oranıyla rakiplerini geride bırakıyor.

Full HD çözünürlüklü 14 inç’lik dokunmatik ekran, kristal netliğinde görüntüler sunuyor.

Yeni yılda sevdiklerine kusursuz armağanı arayanlar için “en ince” alternatif olarak öne çıkan Acer Swift 7, 890 gramlık ağırlığı ve 1 cm’den ince gövdesiyle benzersiz bir dizüstü bilgisayar deneyimini kullanıcılarla buluşturuyor. İncecik çerçeveleri sayesinde kullanıcıya son derece etkileyici bir ekran gövde oranı sunabilen Swift 7, taşınabilirlik konusunda ise rakip tanımıyor. Tarzından ödün vermeyenlerin tercihi olan ultra ince dizüstü bilgisayar, şık tasarımla yüksek performansı bir araya getirirken üst düzey teknik özellikleriyle de farkını ortaya koyuyor.

Red Dot başta olmak üzere toplamda 6 adet tasarım ödülüne layık görülen Swift 7, her yönüyle birinci sınıf bir deneyimi kullanıcılarla buluşturuyor. Kendine ait bir ödül koleksiyonuyla1 adeta şık tasarımı tescillenmiş olan Acer Swift 7’nin 2019’un başından beri aldığı ödüllerden If Tasarım Ödülü, CES İnovasyon Ödülü ve Good Design Ödülü, dünyanın önde gelen tasarım ödülleri arasında gösteriliyor.

Acer Swift 7’nin Corning® Gorilla® Glass 6 özellikli ve 14 inç büyüklüğündeki 1920 x 1080 piksellik ekranı, IPS teknolojisi sayesinde ideal görüntü açısını sunuyor. Güçlü işlemcisi ve depolama seçenekleriyle üst düzey verimlilik sunan Swift 7, 12 saate varan pil ömrüyle de mobil performansı artırıyor. Yoğun iş temposunda güçlü konfigürasyonu, uzun pil ömrü ve kullanıcı dostu teknik özellikleriyle kullanıcıları destekleyen Acer Swift 7, zarafet yüklü tasarım detayları ile sevdiklerine kendini özel hissettirmek isteyenler için ideal hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT