Yeni Yılda Sevdiklerinize En Güzel Hediye Canon’dan

Yeni Yılda Sevdiklerinize En Güzel Hediye Canon’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Sevdiklerinize En Güzel Hediye Canon’dan

Tarihler: 19 Aralık 2018 Çarşamba ~ 19 Şubat 2019 Salı

Firma: Canon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2018 ~ Şub 19, 2019

Yeni yıl için geri sayımın yapıldığı şu günlerde sevdiklerini unutmayanlar, alternatif hediye arayışlarına başladı. Herkesin hayatındaki yeni dönemi ifade eden bu özel günde en özel anları ölümsüz kılmak için Canon, EOS 4000D’yi ve cebe sığan baskı makinesi Zoemini’yi fotoğraf tutkunlarına sunuyor.

Yeni yılın ilk dakikalarını ölümsüzleştirerek hikayelerini paylaşmak isteyenler için Canon EOS 4000D, Digic 4 Plus işlemci sayesinde 18.1 megapiksel fotoğraflardan saniyede 3 kare çekerek yılın en etkileyici hediyesi oluyor. 3 kare çekme özelliği ile arka arkaya 96 fotoğrafı kaydedebilen EOS 4000D, 100-6.400 ISO değerine kadar da çıkılabiliyor aynı zamanda ekstra bir seçenekle ISO değeri 12.800’e kadar artırılarak ışık kaynağının az olduğu ortamlarda yüksek görüntü kalitesi yakalama fırsatı sunuyor.

Amatör fotoğrafçılar için en ideal modellerden biri olan EOS 4000D sunduğu arka planı bulanıklaştırma imkânı sayesinde de istenilen temanın daha kolay bir şekilde ön plana çıkarılmasına olanak sağlıyor.

Son derece hafif olan gövdesi ile profesyonel fotoğraf makinelerine alışma sürecinde büyük kolaylık sunan EOS 4000D, wifi özelliği sayesinde çekilen görüntülerin telefondan izlenebilme, kamerayı akıllı telefon üzerinden kontrol edebilme ve çekilen fotoğrafların anında sosyal medya üzerinden paylaşılabilme avantajı ile de dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT