Yeni Yılı Parker ile Renklendirin

Yeni Yılı Parker ile Renklendirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılı Parker ile Renklendirin

Tarihler: 17 Aralık 2015 Perşembe ~ 17 Şubat 2016 Çarşamba

Firma: Parker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2015 ~ Şub 17, 2016

Parker, yılbaşı için hem kaliteli hem uygun fiyatlı hediye arayanlara ikonik modeli Jotter’i sunuyor. Klasik renklerine bu yıl 4 canlı renk daha ekleyen Jotter, sadece 25 TL’lik fiyatıyla tüketicilerin bir numaralı tercihi olacak.

Yılbaşında sevdiklerinize hediye almadan önce 127 yıllık tecrübesi ve İngiltere Kraliyet Ruhsatı ödülü olan Parker’ın satış noktalarına uğramadan karar vermeyin. Parker, hem kaliteli hem uygun fiyatlı hediye arayanlara ikonik modeli Jotter’i sunuyor. Tasarımı, renkleri ve kalitesi ile öne çıkan Jotter, pratik kullanımı ile el yormuyor. Üstelik paslanmaz çelik uçlu Jotter kalemlerin klasik renklerine bu yıl pembe, yeşil, mercan ve krem de eklendi.

1954 yılından bu yana kalitesi ve dayanıklılığıyla dünya çapında en çok tercih edilen kalem modellerinden olan Jotter’in renkli ürünlerinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 25 TL.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT