Yeni Yılın Zamansız Tasarımları Jumbo’dan

Yeni Yılın Zamansız Tasarımları Jumbo’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılın Zamansız Tasarımları Jumbo’dan

Tarihler: 13 Kasım 2018 Salı ~ 13 Ocak 2019 Pazar

Firma: Jumbo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2018 ~ Oca 13, 2019

Çelik, porselen, cam ve taşa hayat veren Jumbo, yeni yıla zamansız tasarımlarıyla damga vuruyor. Özenle hazırlanmış sofralar ayrıcalıklı ürünlerle yılbaşına da şıklık katıyor. Servis ve yemek takımları, sofra dekorasyon ürünleri, baharatlık, çaydanlık, demlik, mug gibi ürünler, yeni yılda en şık sofraların vazgeçilmezi oluyor.

İnce işçilik ve 120’den fazla endüstriyel tasarımla sektöre yön veren Jumbo, yılbaşı sofralarında da şıklıktan ve kaliteden ödün vermiyor. Jumbo’nun modern ürünleriyle donatılan sofralar misafirlerinizde hayranlık uyandırıyor.

Sevdikleriniz ile yeni yıla girerken yenilikçi koleksiyonlar yılbaşında da masalarınızı süsleyecek. Evlere şık bir dokunuş katan Jumbo, farklılaşan renk seçenekleriyle de tercihleri kolaylaştıracak. Mutfağın sanatını bilen ve seçimleriyle fark yaratmak isteyenler yeni yıla Jumbo ayrıcalığıyla girecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT