Yenidoğan Bebeklere Özel Yeni Koleksiyon

Yenidoğan Bebeklere Özel Yeni Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yenidoğan Bebeklere Özel Yeni Koleksiyon

Tarihler: 13 Ocak 2020 Pazartesi ~ 13 Mart 2020 Cuma

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2020 ~ Mar 13, 2020

LC Waikiki, 0-3 ay arası bebeklere özel tasarladığı Yenidoğan Koleksiyonunda hem bebeklerin hem de ebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunuyor. Bebeklerin güvenliğini de ön planda tutan LC Waikiki Yenidoğan Koleksiyonu, rengarenk modelleriyle zengin bir seçkiye sahip.

Bebeklerin hassas cildinden ilham alarak tasarlanan LC Waikiki Yenidoğan Koleksiyonu, cildi rahatsız etmeyen, yumuşacık, yüzde yüz pamuklu kumaşlarla hazırlandı.

Tulumlar, 0-3 ay arası bedenlerde, bebeğin tırnaklarını hassas cildini çizmesini önlemek için kendinden eldivenli olarak tasarlanırken, bodyler, alttan çıtçıtlı ve zarf kapama olarak farklı alternatiflerle sunuluyor. LC Waikiki Yenidoğan bebek ürünlerinde nikel içermeyen çıtçıtlar kullanılıyor. Ayaktan yakaya kadar çıtçıtlı olarak tasarlanan modeller ise giydirme sırasında hem bebeğe hem de ebeveynlere kolaylık sağlıyor.

Yenidoğan kıyafetlerinde güvenliğe üst düzeyde önem veren LC Waikiki, bebeklere yutulması durumunda zarar verebilecek küçük parçalar, tehlikeli olabilecek ipler, kordonlar ve keskin parçalar kesinlikle kullanmıyor.

Bebeklerin güvenliği kadar şıklığını da ön planda tutan LC Waikiki, mix & match seçenekleriyle farklı kombinlerin oluşturulmasına olanak sağlıyor. Gökkuşağı temasının hakim olduğu koleksiyonda Unicorn karakteriyle eğlenceli hikayeler anlatılıyor. Kız bebekler için tasarlanan modellere fırfır detayları hareket katarken erkek bebekler için gökkuşağı renkleri taşıt çizgileriyle bir araya geliyor. Diz kısmında yer alan ekstra parçalar ile emekleme artık daha keyifli ve konforlu bir hale geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT