Yenilenen Rexona İle Daha Fazlasını Yap!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yenilenen Rexona İle Daha Fazlasını Yap!

Tarihler: 27 Haziran 2014 Cuma ~ 27 Ağustos 2014 Çarşamba

Firma: Rexona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2014 ~ Ağu 27, 2014

Dünyanın bir numaralı deodorant markası Rexona, çıtayı bir adım daha yukarı taşıyor. Rexona’nın harekete duyarlı yeni motionsense formülü deodorantlar hakkındaki ezberleri temize çekiyor. Temizlik ve tazelik dolu yeni Rexona, daha fazlasını yap söylemiyle kullanıcılarını da hep bir adım önde olmaya çağırıyor.

Her zaman daha fazlasını hedefleyenlerin bir numaralı deodorant markası Rexona, kadın ve erkeklere özel olarak geliştirdiği yenilenen deodorant serisinde motionsense formülünü kullanıyor. Hareketle birlikte aktif hale gelen bu yeni formül, günün en yoğun ve hareketli saatlerinde kalıcı bir ferahlık hissi yaratarak kullanıcısını asla yarı yolda bırakmıyor. Kullanıcılarının yeni formülündeki avantajları sonuna kadar deneyimleyebilmesi için Rexona, iletişim çalışmalarında da “daha fazlasını yap” söylemi ile herkesi özgürce hareket etmeye davet ediyor. Rexona’nın yeni kimliği yalnızca içeriği ve söyleminde değil ambalajlarında da kendini gösteriyor.

Rexona Linen Dry’la kadınlara özel canlandırıcı etki ve ferahlık bir arada

Gün boyu ferahlık hissini üzerinde taşımak isteyen Türk kadınlarına özel olarak geliştirilen hafif kokusuyla Rexona Linen Dry, en hareketli anlarda bile etkisini göstererek kadınlara daha rahat hareket etme özgürlüğü sağlıyor. Rexona Linen Dry ile kadınlara, ister gündüz alışverişte isterse gece özel bir davette olsun günün her anında özgürce hareket etme avantajı sunuyor.

Rexona Xtra Cool erkeklere gün boyunca buz ferahlığı yaşatıyor

Aktif olmayı seven erkekler şimdi kendilerine daha özgür hareket alanı yaratabilirler. Çünkü Rexona’nın yeni motionsense formülü , erkekler için buz ferahlığına dönüştürüldü. Rexona Xtra Cool adı altında sunulan tüm ürünler de standartları kırmak ve daha fazlasını yapmak isteyen erkeklerin gün boyunca buz ferahlığını yaşamasına imkan tanıyor.

Linen Dry Aerosol Deodorant: 8,95 TL

Linen Dry Roll On: 8,50 TL

Linen Dry Stick: 9,95 TL

Xtra Cool Aerosol Deodorant: 8,95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT