Yepyeni Akıllı Telefon Portföyü Tanıtıldı

Yepyeni Akıllı Telefon Portföyü Tanıtıldı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yepyeni Akıllı Telefon Portföyü Tanıtıldı

Tarihler: 27 Şubat 2018 Salı ~ 27 Nisan 2018 Cuma

Firma: Alcatel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2018 ~ Nis 27, 2018

TCL Communication Alcatel 5, 3 ve 1 serilerinden oluşan yepyeni Alcatel akıllı telefon portföyünü görücüye çıkardı. Şirket, Alcatel 1 serisinde yer alan ve Android™ Oreo (Go sürümü) özellikli ilk akıllı telefonu olan Alcatel 1X'i tanıtıyor. Üstelik bu telefon en yeni Alcatel akıllı telefon tasarım dili ve teknolojisini de sunuyor. Android işletim sisteminin bu iyileştirilmiş versiyonu, Alcatel 1X için ideal. Ayrıca bu yeni cihaz, akıllı telefon alım gücü ve ulaşılabilirliği anlamında tüm dünyadaki kullanıcılar açısından bir mihenk taşı olmasıyla da dikkat çekiyor.

Alcatel Business Global Başkanı ve TCL Communication Başkan Yardımcısı Christian Gatti, “Android Oreo (Go sürümü) özellikli ilk akıllı telefonumuzu kullanıcılarımızla buluşturmaktan dolayı son derece gururluyuz” dedi. Gatti, sözlerine şöyle devam etti: “Tüm akıllı telefon kullanıcılarının mükemmel Android deneyimini keşfetmelerini sağlama vizyonuyla hareket ediyoruz. Android Oreo (Go sürümü) özellikli Alcatel 1X, kullanıcılara en üstün özelliklere sahip Alcatel akıllı telefonlarından birine sahip olma fırsatı sunuyor.”

Alcatel 1X, yüksek hız, depolama ünitesinde daha az yük ve etkili veri kullanımı için geliştirilen önceden yüklenmiş bir dizi popüler Google uygulamasıyla geliyor. Bu uygulamalar; yepyeni Google Go, Files Go, Google Maps Go, YouTube Go ve Gmail Go'nun yanı sıra Chrome, Google Play ve Gboard performans iyileştirmelerini de içeriyor. Alcatel 1X ayrıca başlangıç seviyesindeki akıllı telefon kullanıcılarının kolayca soru sormaları veya bir işi yapmasını söyleyebilmeleri için Google Assistant özelliğini de sunacak.

“Android'in misyonu, işlem gücünden herkesin faydalanabilmesini sağlamaktır ve bu misyona ulaşabilmemizin bir yolu da en geniş cihaz çeşitliliğinde mükemmel bir deneyim yaşatabilmekten geçiyor” diyen Android Ürün Direktörü Sagar Kamdar, sözlerine şöyle devam etti: “Android Oreo (Go sürümü), özellikle Google ve Android'in sihrini sınırlı hafıza ve işlem gücüyle çalışan akıllı telefonlara getirmek üzere iyileştirildi. TCL Communication'ın, Android Oreo (Go sürümü) ile çalışan ilk cihazlardan biri olan Alcatel 1X'i piyasaya sunmasından dolayı çok heyecanlıyız.”

Android Oreo (Go sürümü) ile tüm bu uygulamalar ve özellikler daha az yer kaplayacak şekilde iyileştirildi. Bu, daha az depolama ihtiyacı ve Alcatel 1X kullanıcılarının kullanımına sunulan daha fazla boş alan anlamına geliyor! Üstelik Google Play Store aracılığıyla Alcatel 1X kullanıcılarını milyonlarca yeni Android uygulaması, oyun ve müzik gibi pek çok eğlenceli seçenek de bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT