Yepyeni Bir Yılda da Daymod Yanında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yepyeni Bir Yılda da Daymod Yanında

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Daymod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Şub 14, 2013

Planlar, hazırlıklar, sözler, yapılacaklarla Aralık yılın en hızlı geçen ayı. Yeni yıla yeni umutlarla merhaba demek, eski yılı hoşça uğurlamak için sabırsızlıkla bekleriz yılbaşını.

Yılbaşı planlarınız nerede ve nasıl olursa olsun, Daymod birbirinden şık desenlileri ve onlarca farklı renk alternatifine sahip klasik modelleri ile yine yanınızda olacak. Kırmızının uğuruna inanlar için oldukça feminen bir desene sahip Terra, yine nostaljik kırmızı arka çizgisini bileğindeki zarif yazı ile taçlandıran Love, jartiyer görünümlü külotlu çorabımız Clara, ya da klasikten vazgeçemeyenler için Red Line önerilerimizin başında geliyor. Daha da iddialı ve ışıltılı olmayı sevenler Penny, Işıl, Rüya, Karmen gibi simli desenlilerimizi deneyebilirler.

Bu özel gecede daha rahat ve spor giyinmeyi tercih edenler için kışın da rahatlıkla giyebileceğiniz file çoraplarımızdan Delhi ve Petunya, lacivert, pudra, şarap gibi sezonun öne çıkan renkleri ile iyi birer alternatif.

Şıklığınızı yumuşacık renkli Mycro 50 çoraplarla da tamamlayabilirsiniz. Tabi ki en başta, kırmızı olmak üzere, nar çiçeği, safran ve yeşilin birbirinden farklı tonları ile bakışlar üzerinizde toplanacak. Üstelik Mycro 50’nin yumuşacık dokusu size hem soğuklardan koruyacak hem de tüm gece boyunca rahatlığınızdan ödün vermeyeceksiniz.

Küçük birde sır verelim ; o çok beğendiğiniz elbiseye sığmak için 1-2 kilo fazlanız varsa, ya da daha düz bir karın, daha ince bacaklar ve kıvrımlı bir siluet istiyorsanız Estetik serisi kendinize alacağınız en iyi hediye olacak. Çoraplı ve çorapsız modellerle anında incelmek ve vücudunuzun istediğiniz bölgesini forma sokmak çok kolay. Özel örgüleri ile bacakları dinlendirirken sizi incelten ve forma sokan Estetik serisinin 6 farklı modeli ile problemli bölgeler 2012’de kalıyor.

Daymod’un 2012-13 Sonbahar/Kış Koleksiyonunu görmek ve sevdiklerinize hem şık hem de kullanışlı bir hediye vermek isterseniz sizi www.daymod.com online satış sitemize ve seçkin Daymod satış noktalarına davet ediyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT