Yepyeni Genç Odası Koleksiyonu Cross İle Gençlerin Kalbine Dokunuyor!

Yepyeni Genç Odası Koleksiyonu Cross İle Gençlerin Kalbine Dokunuyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yepyeni Genç Odası Koleksiyonu Cross İle Gençlerin Kalbine Dokunuyor!

Tarihler: 28 Ekim 2020 Çarşamba ~ 28 Aralık 2020 Pazartesi

Firma: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2020 ~ Ara 28, 2020

Doğtaş, yepyeni koleksiyonu Cross ile, tarz ve uyumun aşkını genç odalarına taşıyor.

Doğtaş, yeni koleksiyonu Cross genç odası ile, tarz ve uyumun aşkını yeni nesil genç odalarına taşıyor. Cross genç odası koleksiyonunda yatak, dolap ve çalışma masasının yanı sıra gençlerin kalbine dokunacak şık aksesuarlar da sunuluyor.

Doğtaş Cross genç odası, zarif tasarım çizgileri ve fark yaratan detaylarıyla yeni nesil genç odalarına yepyeni bir soluk getiriyor. Odalarında özgün bir dekorasyon stilini tercih eden gençlerin kalbine dokunan Cross genç odası, koleksiyonda yer alan fonksiyonel detayları ve şık aksesuarlarıyla dikkat çekiyor.

Cross genç odası; antrasit renkli tekstil detayları, uyumlu halı tasarımları ve şık aksesuarlarıyla, modern zaman gençlerinin her ihtiyacını düşünen akıllı bir koleksiyon. Cross, çift USB girişi ve telefon depolama alanına sahip karyolasının yanı sıra, gizli LED aydınlatma, mıknatıslı pano, içecek tutma sekmesi ve askı aparatı gibi fonksiyonel detaylara sahip çalışma masasıyla da gençlerin gözdesi olmaya aday. Cross genç odası koleksiyonuyla ilgili detaylı bilgi almak için, Whatsapp üzerinden veya randevu ile gelebileceğiniz mağazalarımızda buluşalım.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT