Yeşil Kundura’dan Cıvıl Cıvıl Bir Koleksiyon

Yeşil Kundura’dan Cıvıl Cıvıl Bir Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeşil Kundura’dan Cıvıl Cıvıl Bir Koleksiyon

Tarihler: 11 Nisan 2017 Salı ~ 11 Haziran 2017 Pazar

Firma: Yeşil Kundura

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2017 ~ Haz 11, 2017

Yeşil Kundura’nın çocuklar için özel tasarlanmış İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, çocukların hayal dünyasından ilham alınarak hazırlandı. Geometrik desenler, hayvan ve çiçek figürlü baskılar ile rengarenk bir koleksiyona imza atan Yeşil Kundura çocukların adımlarına rahatlığın yanı sıra eğlence katıyor.

Yeşil Kundura 2017 İlkbahar - Yaz Çocuk Koleksiyonu, vitrine çıktı. Birbirinden farklı renk ve desenlere sahip koleksiyon, çocukların cıvıl cıvıl kombinler ile rahat ve sağlıklı adımlar atmasını sağlıyor.

Yeşil Kundura’nın Çocuk Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden şık ve rahat ayakkabılar geometrik desenler ve floral esintilerle çocukların renkli dünyasına uyum sağlıyor.

Yeşil Kundura’nın 2017 İlkbahar - Yaz Çocuk Koleksiyonu’na Yeşil Kundura Mağazaları ve online alışveriş sitesi www.yesil.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT