“Yetişkin Gecesi” ile Oyun Şimdi Başlıyor!

“Yetişkin Gecesi” ile Oyun Şimdi Başlıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi “Yetişkin Gecesi” ile Oyun Şimdi Başlıyor!

Tarihler: 28 Şubat 2018 Çarşamba ~ 28 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Lego

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2018 ~ Nis 28, 2018

Çocukların eğlenerek öğrenmesini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi kendine misyon edinen LEGOLAND® Discovery Centre, İstanbul’daki merkezine bu kez yalnızca yetişkinleri davet ediyor. 9 Mart’ta gerçekleşecek “Yetişkin Gecesi” etkinliği, içindeki çocuğu kaybetmemiş büyüklere keyifli saatler vadediyor.

Açıldığı günden bu yana çocuklar ve aileleri için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, LEGO® tutkunu yetişkinler için özel olarak düzenlediği “Yetişkin Gecesi” ile kaçırılmayacak bir eğlence fırsatı sunuyor. Ziyaretçilerden gelen talepler doğrultusunda belli dönemlerde farklı temalarla düzenlenen Yetişkin Gecesi’ni teması bu kez “oyun”. Özel temalı bu gecede, sürpriz ödüllü oyunlar ve yarışmalar katılımcıları bekliyor.

19:30’da pizza ikramı ile başlayacak serüven; LEGO® fabrika turu, Krallık Macerası’nda Prensesi Kurtarma Yarışı ve Miniland’de Hazine Avı ile devam ediyor. SONY Playstation Konsol Oyunu ile heyecanın doruğa çıkacağı gece, yetişkinlerin hayal güçlerinin sınırlarını zorlayan LEGO® Serbest Tasarım Yarışması ile son buluyor. Katılımcıları sürpriz ödüllerin de beklediği gecede yetişkinler çocukluk günlerine geri dönüyor.

LEGO mağazasından alışveriş yapmak isteyen katılımcılara %10 indirim avantajının da sağlanacağı “Yetişkin Gecesi”, içindeki çocuğu kaybetmemiş yetişkinleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT