Yılbaşı Dünyasını Keşfetmeye Davetlisiniz

Yılbaşı Dünyasını Keşfetmeye Davetlisiniz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Dünyasını Keşfetmeye Davetlisiniz

Tarihler: 10 Aralık 2019 Salı ~ 10 Şubat 2020 Pazartesi

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2019 ~ Şub 10, 2020

Yılın en heyecan dolu dönemi yaklaşırken BEYMEN,  keyif, neşe, sağlık, mutluluk gibi tüm yeni yıl dileklerini buluşturduğu renkli ve eğlenceli “yılbaşı potporisi” teması ile 2020’yi karşılamaya hazırlanıyor.

  Yılbaşı coşkusunu doyasıya yaşamak, 2020’ye mükemmel bir başlangıç yapmak ve tüm özel günlerde olduğu gibi yılbaşında da birbirinden özel ve ayrıcalıklı hediye seçenekleriyle sevdiklerinizi mutlu etmek için BEYMEN’lere davetlisiniz.

  Gözalıcı ayakkabı ve çantalardan zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan rengarenk şapka ve berelere, niş parfümlerden kozmetiğe, özel hediye setlerinden BEYMEN çanta ve cüzdan çeşitlerine dünyaca ünlü markaların 2019-2020 Sonbahar Kış koleksiyonundaki farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki sayısız hediye seçenekleri BEYMEN’lerde

Dilerseniz kişiye özel hediye danışmanlık servisi Beymen Gift uzmanlarından hediye seçimleriniz ya da hediye mesajlarınız için yardım alabilir, ayrıca BEYMEN Adrese Teslim Hizmeti ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun sevdiklerinize hediyelerini en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.

  Kadınlara Özel Hediyeler:
  Ayakkabı ve Çanta tutkunları İçin:

Aquazzura’nın feminen modelleri, Jimmy Choo’nun gösterişli fiyonk ve püsküllerle süslü stilettoları, Alexandre Vauthier, Amina Muaddi, Alaia, Balenciaga, Christian Louboutin, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti’nin  gözalıcı taş ve sim işlemeli tasarımları, Chloe, Dolce & Gabbana, Tod’s, Isabel Marant, Stella McCartney’in aralarında yer aldığı dünya markalarının dinamik sneaker modelleri en özel yeniyıl hediyesi alternatifleri arasında yer alıyor. Ayrıca BEYMEN Blender’daki Golden Goose sneakerlara, Moonboot ve Paloma Barcelo’nun birbirinden şık kar botlarına da göz atmayı unutmayın.

  Paco Rabanne’ın payet işlemeli çantaları, Kenzo’nun şansın evrensel sembolü göz motifli yeni çantası Kenzo Tali Bag, Alexander McQueen’in göz alıcı clutchları, Bottega Veneta, Dolce &Gabbana, Valentino ve Chloe’nin yeni ikonik çantaları, 60’lı yılların retro gustosu ve renklerini günümüz metropollerinin dinamiğiyle buluşturan BEYMEN Çanta’ların farklı renk ve model alternatifleri  ile sevdiklerinizin yeniyıl şıklığını tamamlayabilirsiniz.

  Aksesuardan Vazgeçemeyenler için:
BEYMEN’de aksesuar tutkunları ile buluşan Aida Bergsen, Alcozer,  Anton Heunis, AYM, Laura Lombardi, Luv Aj, Polinai, Ken Samudio, Georgia Charal’ın aralarında yer aldığı pek çok takı ve mücevher markasının birbirinden şık ve zarif tasarımları; Ferruccio Vecchi, Kenzo, Grevi ve Helene Berman London’ın şapka ve yün bereleri arasından yılbaşı hediye seçiminizi yaparak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

    Erkeklere Özel Hediyeler:
  Tarzına Önem Veren Erkekler İçin:

Etro ve Eton’un sofistike gömlek ve polo yaka trikoları, Paul Smith ve Belstaff’ın fonksiyonel tasarımları, Missoni, Brunello Cucinelli, Fedeli, Kiton, Herno, Thom Browne’ın aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonları BEYMEN’lerde sizleri bekliyor.

  Aksesuar Seven Erkekler İçin:
BEYMEN’deki Bottega Veneta, Saint Laurent, Etro, Fendi, Paul Smith’in deri cüzdanları, 160 yıllık İtalyan devi Borsalino’nun el işi şapkaları, Babette Wasserman; Thompson ve Tateossian’ın ikonik kol düğmeleri, Tod's, Santoni, Henderson, Bottega Veneta’nın birbirinden sofistike ayakkabı ve çantaları ya da tıraş çantasından laptop çantalarına, organizer’dan sayahat çantalarına farklı seçenekler sunan BEYMEN Çanta’lar arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

  Rahatlıktan Vazgeçemeyen Erkekler İçin
Rahat olmayı tercih eden erkekler için, Kenzo, Polo Ralph Lauren, Kooples, All Saints, PS Paul Smith, Les Benjamins ve Boy London’ın renkli sweatshirt ve trikoları, Golden Goose, Hogan ve Premiata’nın dinamik sneakar’ları, Eastpak’ın yenilikçi sırt çantaları, Kenzo, Champion, Nea Era ve Carhart’ın yün bereleri BEYMEN Blender’ın yılbaşı hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Kişisel Bir Hediye: Niş Parfüm
Sevdikleriniz için daha kişisel bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız, etkileyici esansları ve göz alıcı şık şişeleri ile exclusive olarak BEYMEN’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Dünyanın sayılı markaları arasında yer alan Amouage, İngiliz kraliyet ailesinin parfümörü Creed, niş parfüm dünyasının en ünlü markalarından Killian, Frederic Malle,  Byredo, Parfums de Marly ve Memo Paris’in unisex parfümleri ile  sevdiklerinizin başını döndürebilirsiniz.  

  Stil Sahibi Çocuklar İçin
Renkli dünyasındaki ikonları eğlenceli bir tonla çocuk tasarımlarına taşıyan Dolce& Gabbana’nın kolej montları, logolu sweatshirt ve eşofman takımları, macera seven çocuklar için Kenzo’nun jungle koleksiyonu, Stella McCartney’in uzay araçları, gezegenler ve astronot baskılarıyla çocukları yıldızlar arası seyahate çıkaran tasarımları, Neil Barret’ın şimşekler, sevimli hayvan baskıları ve kar taneleriyle zenginleşen eşofman takımları ve sweatshirt modelleri, Dsquared2’nin slogan ve renkli patch’lerle zenginleşen ürünleri arasından yapacağınız yılbaşı hediye seçenekleriyle yeniyılda çocukların kombinlerine şıklık katabilirsiniz. Ayrıca dünyanın en çok sevilen oyuncak markalarından  Our Generation bebekleri ve Magformers puzzle setleri arasından hediye seçiminizi yaparak çocuklarını yılbaşı coşkusunu katlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT