Yılbaşı Festivali Tadında Hediye Pazarı Kanyon'da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Festivali Tadında Hediye Pazarı Kanyon'da

Tarihler: 18 Aralık 2014 Perşembe ~ 01 Ocak 2015 Perşembe

Firma: Kanyon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2014 ~ Oca 1, 2015

Kanyon, 19-23 Aralık tarihleri arasında yılbaşı festivali tadında Hediye Pazarı Kanyon'da ile ziyaretçilerine canlı müzik ve sıcak ikramlarla birlikte farklı hediye alternatifleri sunacak.

Kanyon, geleneksel Yılbaşı Konseri öncesi, özel el yapımı çikolata, kulaklık ve çerçeveler, özel tasarım yastık kılıfları, takı, aksesuar, köpek aksesuar ve ürünlerinin yer aldığı birbirinden farklı ve tasarım ürünlerle dolu Yılbaşı Hediye Pazarı Kanyon'da ile ziyaretçilerin yılbaşı hediye seçimlerini renklendirmeye hazırlanıyor.

19-23 Aralık tarihleri arasında birbirinden heyecanlı etkinlikler Kanyon ziyaretçilerini bekliyor. Renkli sürprizlerin ve canlı müziğin yılbaşı alışverişine eşlik edeceği bu etkinlikte her zevke göre orijinal hediyeler satışa sunulacak. Dog and the City, Rich&Vibrant, Giano Chocolate, Lunapark, Happy-Nes, By Wonderland&Niyo, Pillow Talk, Karaköy Junk, IKSV Tasarım Mağazası, İstanbul Modern Shop, Bonvagon, Mae Zae, Kağıt Çocuk Aret, Chouchette, Mazura, Galata'daki Papyoncu, Atölye Modern, Mint ve Pixelol markalarının katılacağı Hediye Pazarı Kanyon'da ziyaretçilerine alternatifi bol yılbaşı hediye seçenekleri sunuyor.

Akustik caz manouche grubu Flapper Swing, yeni yıla özel melodilerden oluşan repertuarları ve eğlenceli performansları ile yeni yıl ruhunu Hediye Pazarı Kanyon'da etkinliğinde yaşatacak. Canlı müziğe eşlik edecek sıcak çikolata ve mis gibi salep eşliğinde keyifli bir gün geçirmek isteyen ziyaretçileri Kanyon'a bekliyoruz.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT