Yılbaşı Hediyesi Multimo'dan

Yılbaşı Hediyesi Multimo'dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Hediyesi Multimo'dan

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Multimo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Şub 19, 2018

Türkiye’nin ilk ve tek hareketli mobilya üreticisi Gaysan’ın perakende markası MULTİMO, “Hayata Yer Aç!” sloganı ile şaşırtmaya devam ediyor.

İnovatif tasarımları ile maksimum alan tasarrufu sağlayan ürünleriyle fonksiyonel ve konforlu yaşam alanları sunan Multimo, bu yılbaşı kendinize ve sevdiklerinize, kapalı haliyle büyük bir tablo olan, açıkken de kullanışlı bir masaya dönüşen Multimo Tablo Masa’yı öneriyor.

Duvardaki çok şık bir tablo, bir anda masaya dönüşebilir, şaşırmayın. Üzerine istenilen resmin yerleştirebileceği, çok şık bir tablo görünümüne sahip Multimo Tablo Masa, misafir odalarından, ofislere, çocuk odalarından mutfaklara kadar birçok alan için kullanışlı bir masa olarak iki fonksiyonu birden sunuyor.

Geniş ve ferah alanlar oluşturmak amacıyla üretilen Multimo Tablo Masa’yı istediğiniz bir resim ile de bütünleştirebilir, sevdiklerinize bir kerede hem şık bir tablo hem de kullanışlı bir masa hediye edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT