Yılbaşı Kapsül Koleksiyonu

Yılbaşı Kapsül Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Kapsül Koleksiyonu

Tarihler: 10 Aralık 2019 Salı ~ 10 Şubat 2020 Pazartesi

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2019 ~ Şub 10, 2020

NetWork, yeni yılı oldukça iddialı ve parlak tasarımlardan oluşan sınırlı sayıdaki Yılbaşı kapsül koleksiyonu ile karşılıyor. Her daim zamansız ve cesur stilden beslenen NetWork Sonbahar/Kış 2019-20 Kadın Koleksiyonu, en keyifli davetlerinizde size eşlik etmek için hazır!

NetWork, 2020’yi karşılarken Yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlanmış, sınırlı sayıda parçadan oluşan özel bir seçki sunuyor. Göz alıcı işlemeler, payetler, cüretkar dekolteler ve modern kesimlerin hakim olduğu tasarımlar arasında ışıltılı veya kadife kumaşlı mini ve midi elbiseler yer alıyor. Aynı zamanda zamansız kırmızı, siyah ve gümüşlerin baskın olduğu koleksiyonda, keskin bitişlere sahip zarif elbiseler başrolde.

Işığınızı yansıtacağınız tasarımlar arasında payetli, puantiyeli ve feminen elbiselerin yanı sıra maskülen tulumları da görmek mümkün. Tercihi sadelikten yana olanlara da ışıltısını göstermekten çekinmeyenlere de birçok alternatif sunan bu kapsül koleksiyon, her stile uygun birbirinden farklı tasarımlarla sizleri bekliyor.

NetWork Sonbahar/Kış 2019 Koleksiyonu tüm mağazalarda ve NetWork web sitesinde

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT