Yılbaşı Kutlamanıza Next Accessory ile Heyecan Katın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Kutlamanıza Next Accessory ile Heyecan Katın

Tarihler: 05 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Next Accessory

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2012 ~ Ara 31, 2012

Next Accessory, yılbaşı gecenizi rengarenk aksesuarlarla eğlenceye dönüştürüyor!

Next Accessory, 2012-2013 Sonbahar/Kış sezonu için hazırladığı ‘Yılbaşı Koleksiyonu’ ile tarzınıza heyecan katıyor. Kadınların yeni yıl tutkusunu tamamlayan parçalar modern, spor, klasik, etnik ve feminen stilleri hareketlendiriyor. Koleksiyon, şık çantalar, dekolteyi saran zincir kolyeler, kalın ve ince bileklikler, çarpıcı küpeler, gösterişli yüzükler ve spor tarzı benimseyenler için hazırlanan babetlerden oluşuyor.

Altın sarısı, gümüş, beyaz, ekru, siyah, mor, pembe ve turuncu tonlarının canlılığı renkli imajlara göz kırpıyor. Doğal ve parlak taşların, tüy ve çarpıcı desenlerin yer aldığı kolyelerde, sevimli hayvan figürleri de dikkat çekiyor. 2013’e mutlu bir şekilde ‘Merhaba’ diyeceğiniz tasarımlar ile farklı tarzları da kombinlemek mümkün. Özgür stillerin eğlenceli dünyasını, yeni bir yılı karşılarken popüler aksesuarlarla keşfedebilirsiniz.

Mutlu Hediyeler!
Next Accessory, yeni yıl gecenizi eğlenceli hediyelerle renklendiriyor. Yılbaşı Koleksiyonu’nda yer alan ve dostlarınızı mutlu edecek doğal taşların alternatif çizgileri ile hayat bulan kolyeler, sezon modasını takip etmeleri için seçeceğiniz parlak ve püsküllü anahtarlıklar, lego teması ve sevimli hayvan figürleri ile işlenen telefon kılıfları, çanta için hazırlanan aynaların yanısıra anne ve çocukları için bir örnek tasarlanan ev ayakkabıları, ve bebekler için tercih edebileceğiniz hayvan motifli patikler ile sevdiklerinize de mutluluk dağıtmayı unutmayın! Next Accessory eğlenceyi paylaşmak için sizleri bekliyor!

Next Accessory ile stilinizdeki mutluluğu yansıtın!

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT