Yılbaşı Sofralarında Karaca Zarafeti

Yılbaşı Sofralarında Karaca Zarafeti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Sofralarında Karaca Zarafeti

Tarihler: 12 Aralık 2016 Pazartesi ~ 12 Şubat 2017 Pazar

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2016 ~ Şub 12, 2017

Karaca’dan Türkiye’de ve Dünyada Bir İlk
Gerçek İnciden Üretilen Venüs Yemek Takımı ile Yılbaşı Sofralarında Karaca Zarafeti

Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Karaca, gerçek inciden üretilen yemek takımı “Fine Pearl” serisinin Venüs Yemek Takımı ile yılbaşı sofralarınızın ilham kaynağı oluyor.

Dünyada bir ilki gerçekleştirerek gerçek inciden ürettiği yemek takımı Fine Pearl ile klasik yemek takımı anlayışına farklı bir boyut kazandıran Karaca, Fine Pearl’ün Venüs Yemek Takımı ile yılbaşı sofralarına incinin şıklığını ve zarafetini getiriyor.

Tüm yılın en özel ve en ışıltılı gecesine eşlik edecek Venüs Yemek Takımı ile sofralarınızı görsel bir şölene çevirebilirsiniz. İncinin doğallığını sofralara getiren Venüs yemek takımı, parça sayısı ve büyüklüğü ile fark yaratıyor. 86 parça olarak dizayn edilen takımda, kayık tabakların derinlikleri ve sayısı artarken, pasta tabaklarının boyutları, ordövr tabağı olarak da kullanılabilecek şekilde tasarlandı. İncinin büyüleyici güzelliğine sahip olan Venüs Yemek Takımı ile sofralarınıza değer katarak etkileyici bir şıklığa imza atarken, farklı ve özel tasarımıyla misafirlerinize unutulmaz bir sofra kurabilirsiniz.

Sevdiklerinizle paylaşmaktan keyif aldığınız anlara eşlik eden Karaca, benzersiz tasarımları ile yeni yılda da sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Fine Pearl Venüs Yemek Takımı; 2.997,TL

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT