Yılbaşına Özel Çarpıcı Şıklık

Yılbaşına Özel Çarpıcı Şıklık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşına Özel Çarpıcı Şıklık

Tarihler: 25 Aralık 2019 Çarşamba ~ 25 Şubat 2020 Salı

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2019 ~ Şub 25, 2020

Koleksiyonlarıyla moda trendlerine yön veren Tergan, trendleri bir arada sunduğu FW19-20 koleksiyonuyla, yılbaşı gecesine imzasını atıyor.

Yılbaşı şıklığı için kısa süet bot ve yılan desenleriyle çarpıcı bir stil ön plana çıkaran Tergan, yılbaşına özel yüzde 60’a varan indirimleri müjdeliyor.

Sade ve çarpıcı
Moda sektörünü etkisi altına alan sadelikle harmanlanan çarpıcı şıklık, Tergan’ın sezon koleksiyonuna da yansıyor. Kadife dokulu kumaşlar, çiçekli, ekose ve kazayağı desenler, uzun çizmeler ve kısa botlarla kombinleniyor. Ayakkabı ve çantalarda yılan desenlerinin dikkat çektiği sezon modasını kaliteyle buluşturan Tergan, 2019 yılına damga vuran trendleri yılbaşı konseptine de uyarlıyor.

Tergan erkeğine renkli şıklık
Trendy tasarımlarıyla erkeklere klasik çizgi dışında casual şıklık alternatifi sunan Tergan, yılbaşı kutlamalarında da erkeklerin modayı yakından takip etmesini sağlıyor. Erkeklere hep bir adım önde olmanın anahtarını sunan Tergan’ın FW20 koleksiyonunda, lacivert, kahverengi ve gri renkler dikkat çekerken, süet dokularla da erkek stilinde farklılık öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT