Yılın Modası Batik LC Waikiki’de

Yılın Modası Batik LC Waikiki’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılın Modası Batik LC Waikiki’de

Tarihler: 01 Haziran 2020 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2020 Cumartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2020 ~ Ağu 1, 2020

LC Waikiki bu yaz da modayı yakından takip etmek isteyenler için batik desenini koleksiyonuna taşıdı. Son zamanların gözde trendi batik deseni üst ya da alt giyim olarak kullanılan kombinlerde kilit parçayı oluşturuyor.

Yaz modasının öne çıkan deseni batik, en renkli haliyle LC Waikiki koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Yaz boyunca batiği üzerinde taşımak isteyenler için elbiseden gömleğe, pantolondan sweatshirte uzanan geniş bir koleksiyon hazırlayan LC Waikiki, trendleri yakından takip edenlere benzersiz tasarımlar vadediyor. Kombinlerde kilit rol oynayan batik desenli parçalar, bu yazı cıvıl cıvıl renklerle geçirmek isteyenleri LC Waikiki’ye davet ediyor.

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında batik desenli tasarımlar hazırlayan LC Waikiki, her yaş grubuna tarzını yansıtma imkanı veriyor. Erkek koleksiyonunda genellikle üst giyimde karşımıza çıkan desen, kadın koleksiyonunda etek, elbise, gömlek, pantolon gibi geniş alternatiflere sahip… Çocukların eğlenceli dünyasına ayak uyduran renklerle hazırlanan batik desenli ürünler ise onlara da dilediği kombini yapma fırsatı veriyor.

Ürünlere seçili LC Waikiki mağazalarından ve lcwaikiki.com’dan ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT