Yine Yeniden Yenilen

Yine Yeniden Yenilen

Tarihler: 07 Ekim 2021 Perşembe ~ 07 Aralık 2021 Salı

Firma: Mudo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2021 ~ Ara 7, 2021

Mudo Concept’in tasarıma yön veren özgün seçimlerinden oluşan 2021 Sonbahar/ Kış koleksiyonu ile evinizin ruhu değişecek. Yine Yeniden Yenilen Mesajıyla Mudo Concept evinizi yeniliğe davet ediyor. Siz de Mudo Concept’i ziyaret edin, evinizin konseptini tamamlayın!

Mobilya ve Tüm Ürünlerde Avantajlı Kampanyalar

Ev ve yaşam ürünlerinde ilhamını doğallıktan alan Mudo Concept mutfaklarınızı daha da keyifli hale getirecek yemek takımları ve sofra ürünlerine, kusursuz tamamlayıcı dekorasyon ürünlerinden evinizin dekoruna eşlik edecek aydınlatmalara, sonbaharın renklerini taşıyan ev tekstili ürünlerinden banyo ürünlerine kadar binlerce çeşit ürün ile evlere sonbahar ruhunu getiriyor.

Sezonun benzersiz tasarımları ile öne çıkan konforlu modüler koltuklarından Mars ve Tiffany sadece birkaç modülle her alanda istenilen oturum şekli yaratıyor. Üstelik göz kamaştırıcı fark renk seçenekleri ile benzersiz kombinler yapma imkanı sağlıyor. Bırakın siz evinize değil, eviniz size uysun.

Evinizde yeniliğe büyük avantajlar ile sahip olun! Tüm koltuklarda net %25 indirim, ahşap mobilyalarda 2.ürüne ekstra %25 indirim sizi bekliyor. Üstelik harcadıkça 4.000 TL’ye kadar indirim kazandıran barem kampanyasına ek tüm mobilyalarda nakit veya tek çekimde ek indirim fırsatları ile evinizi yenilemenin tam zamanı!

Yeni sezon ürünlerinde yıl içinde oldukça avantajlı kampanyalar yapan Mudo Concept’i instagram/mudoconcept ve www.mudo.com.tr adresinden yakından takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT