Yüzde 80 Daha Az Yağla Hafif Yaz Yemekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yüzde 80 Daha Az Yağla Hafif Yaz Yemekleri

Tarihler: 14 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 14 Eylül 2014 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2014 ~ Eyl 14, 2014

Çok az yağ ile ya da hiç yağ kullanmadan lezzetli yemekler pişirebileceğiniz Philips Airfryer, yaz mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. Philips Airfryer ile kızartarak, ızgara yaparak ve pişirerek fazla yağ içerdiği için uzak durduğunuz yemekleri keyifle yeme zevkine ulaşabilirsiniz.

Köfteden patates kızartmasına, börekten kumpire, balıktan güvece, ayva tatlısından brownieye kadar pek çok lezzeti farklı şekillerde hazırlama imkanı sunan Philips Airfryer, patentli RapidAir Hızlı Hava teknolojisini kullanıyor. Dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak yiyecekler hazırlamanız için havayla kızartma yapmanızı sağlayan Philips Airfryer, 500 gr. patatesi sadece 15 dakikada pişiriyor.

Sıcaklık kontrolü sayesinde pişireceğiniz yemekler için en uygun sıcaklığı; zaman ayarı ile de en doğru süreyi seçmenizi sağlayan Airfryer’ın entegre koku giderici hava filtresi, mutfakta istenmeyen yemek kokularını önlüyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ve kablo sarıcısıyla da hem temizleme hem de saklama kolaylığı sunuyor.

Normal kızartma makinelerine göre daha temiz ve daha az kokuyla kızartan, közleyen ve fırınlayan Philips Airfryer, 529, 90 TL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT