Zamana Meydan Okuyan Koleksiyon

Zamana Meydan Okuyan Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zamana Meydan Okuyan Koleksiyon

Tarihler: 08 Ekim 2019 Salı ~ 08 Aralık 2019 Pazar

Firma: Timeless

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2019 ~ Ara 8, 2019

Ünlü tasarımcı Ayşe Burcu Kaya, zarif ve zamansız modellerden oluşan yeni 2019/20 Sonbahar - Kış koleksiyonu Timeless’ı, moda tutkunlarının beğenisine sunuyor. Romantizmi ve konforu destekleyen eşsiz tasarımları, göz alıcı detaylarla buluşturan ve zamansızlığa vurgu yapan Timeless koleksiyonu, şehirli kadınlara birbirinden özel parçalar sunuyor.

  Renklerin gökkuşağı paletini andırdığı koleksiyonda şehirli, dinamik ve şık olmayı seven metropolitan kadınının her stiline uygun bir parça bulunuyor. Koleksiyon, günün her saati göz alıcı olmayı seven kadınlara tüvit ceketlerden, smokin yan şeritli pantolonlara, krep - tüvit şortlardan kaban ve mantolara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

  Timeless kadını, sport-chic tüvit ceketlerle iş hayatının dinamiğini yakalarken, akşamları yan şeritli smokin yüksek bel pantalonlar, şortlar ve tüvit kumaştaki ceketlerle gecenin elegant ve şık ruhuna bürünebiliyor. Canlı desen ve renklerin yanı sıra koleksiyona eşlik eden küpeler ve kolyeler de sonbahar-kış klasikleri arasına girmeye aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT