Zıt Desenlerin Uyumuyla Buluşan Bir Koleksiyon

Zıt Desenlerin Uyumuyla Buluşan Bir Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zıt Desenlerin Uyumuyla Buluşan Bir Koleksiyon

Tarihler: 20 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2019 Cumartesi

Firma: Twist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2019 ~ Tem 20, 2019

Mevsimin yeni enerjisine hareket katan detayları özgün ruhuyla birleştiren Twist İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu tarzını en cesur şekilde ortaya koyan Twisterları bekliyor. Trend alarmı veren konforlu parçalar ise gündüzden geceye yapılan tüm planlara sorgusuz sualsiz ayak uydurmaya hazır!

Twist İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu yeni rotaları keşfetmeyi seven Twister’lar için renkli ve zıt desenlerin uyumuyla buluşan bir koleksiyonla karşımızda!

Mevsimselliği rafa kaldıran taş işlemeli ceket görünümlü beyaz renkli gömlekler, onlara eşlik edecek sim detaylı ışıltılı etekler, sezonun hit parçalarından beyaz botlarla kombinlenerek dinamik bir görüntü yaratıyor. Doğal ışıltısıyla yeni mevsimin habercisi çiçek desenleri, örme üstüne baskı, puantiye ve boncuk işlemeleri en ön sıralarda yerini alıyor.

Siyah ve grilerin hakimiyetine eşlik eden pembeler, enerjik kırmızılar ve turuncular, mevsimin habercisi yeşiller, yılın favori rengi mercan, sarı, tarçın ve pastel tonlar, koleksiyonun geniş renk skalası arasında sokak modası stiliyle harmanlanıyor.

Pullar, yıldız işlemelerle hareketlenen Jean ceketler ve aynı renk tonundaki jeanler ile Twist İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu’na eğlenceli bir yorum katıyor.

Şehrin durmak bilmeyen enerjisine eşlik eden bina desenleri, tulum ve pantolonlarda ortaya çıkıyor. Bomber ceketlerde hayat bulan işlemeli kuş nakışları, geçmişe gönderme yapan renk ve desen karması; taşlı slogan baskı ve tüllü tshirt’ler Twisterları 80’li yıllara doğru geçmişe yolculuğa davet ediyor.

Maksimal leopar desenler, trikolarda ve pantolonlarda kendini belli ederken, zincirli şal desen, gömlek ve etekler mevsim modunu hızla yükseltiyor.

Sportif ama şık görünümleri yukarı taşıyan hasır şapkalar ve sezonun yükselen parçası olan sırt çantaları, Twister’ların radarına girmeyi başarıyor. Kolye ve küpelerde ışıldamaya hazır sloganlar, yıldız ve kalp desenleri aksesuarlardaki çarpıcı detaylar olarak ön plana çıkıyor. Stilinden ödün vermeyen sneakerlar ve renkli sandaletler, cool görünümlerin kusursuz tamamlayıcısı olarak sezon alışverişi listelerini tamamlıyor.

Yeni mevsimin tüm detaylarına eşlik eden ışıltılı ve farklı detayların eşlik ettiği tasarımlar ile gösterişli-cool bir görünüm vaat eden Twist İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunu keşfe davetlisin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT