Zorlu Patikalar, Dağlar, Caddeler ve Ötesi İçin Tasarlandı!

Zorlu Patikalar, Dağlar, Caddeler ve Ötesi İçin Tasarlandı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zorlu Patikalar, Dağlar, Caddeler ve Ötesi İçin Tasarlandı!

Tarihler: 02 Nisan 2018 Pazartesi ~ 02 Haziran 2018 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2018 ~ Haz 2, 2018

Yeni Columbia Montrail serisipatikaları, dağları ve şehrin caddelerini keşfetmek isteyenler için test edildi ve onaylandı!

Dünya çapında outdoor denince akla gelen ilk markalardan Columbia, patika koşularına ek olarak şehir içi zeminler için özel olarak geliştirilen Columbia Montrail serisi ile yeni sezonda da üstün koşu performanslarını garantiliyor.

Columbia’nın Outdoor’un her alanında olduğu gibi koşu konusundaki uzmanlığını vurgulayan Montrail serisi, ayakkabılarda farklı zeminler için gelişmiş çözüm önerileri sunuyor. Yeni sezonda patika koşularında olduğu kadar şehir içinde gerçekleştirilen koşulardaki ihtiyaçlar gözetilerek hazırlanan Columbia Montrail ile ister doğada ister şehirde enerji ve performansınızı doruklarda yaşayacaksınız.

Yeni sezonun ön plana çıkan koşu ayakkabısı Columbia Montrail VARIANT, doğanın huzurlu patikalarına ek olarak şehrin yollarına uygun çok yönlü kullanım alanıyla dikkat çekiyor. FluidFoam köpük teknolojisi ile yumuşak ve esnek taban özelliği sunan VARIANT, PearlFoam teknolojisi ile kilometrelerce sürecek dayanıklılığı garantiliyor.

Koleksiyonda yer alan dağ koşusu ayakkabıları Gryptonite teknolojisi ile zorlu yüzeylerde üstün tutunma ve konfor sağlarken, Fluidflex özel taban yapısı sayesinde her parkura ve zemine kolaylıkla uyum sağlıyor. Caldorado modeli ise su geçirmez özelliği ile ister ıslak ister kuru her hava koşulunda koşularınıza eşlik ediyor.

Keyifli ve konforlu bir koşu için ihtiyaç duyulacak t-shirtler, taytlar ve şortlar terledikçe vücuttaserinlik hissi yaratan Omni Freeze Zero ve teri hızla buharlaştıran yüksek performanslı nem teknolojisi Omni-Wick ile sıcak havanın sizi yavaşlatmasına izin vermezken, leke tutmayan ve su geçirmez özel kumaşa sahip rüzgarlıklar hafif yapısı ile koşularda vazgeçilmez ekipmanınız olacak.

Columbia Montrail tüm tekstil ürünlerinde yer alan ışık yansıtıcı sensörleri ile şehir içi koşularda güvenliğinize de destek veriyor.

Columbia Montrail ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT