% 50´ye Varan İndirimle Stefanel´de Sımsıcak Bir Sevgililer Günü

Alışveriş Alışveriş % 50´ye Varan İndirimle Stefanel´de Sımsıcak Bir Sevgililer Günü

Tarihler: 27 Ocak 2011 Perşembe ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Stefanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2011 ~ Şub 14, 2011

Özgün tasarımlardan oluşan hediye seçenekleri, % 50’ye varan indirim avantajıyla tüm Stefanel mağazalarında…

Sevgililer Günü kutlaması için hazırlık yaparken ya da sevdiğiniz için özel bir hediye ararken Stefanel, farklı tarzlara yönelik koleksiyonuyla seçiminize yardımcı oluyor. Stefanel, sezon ürünlerinde uyguladığı % 50’ye varan indirimle de sevdiğini mutlu etmek isteyenlere avantajlı alışveriş fırsatı yaratıyor.

Özgür ruhun simgesi tasarımlarla kendi stilini yaratan Stefanel tutkunları, her ortamda ayrı bir çekicilik sergiliyor. Sezonun gözdesi, sade ve asil bir şıklık sergileyen, rahat kullanımlı trikolar en güzel hediye alternatiflerini oluşturuyor.

Tunik havası yaratan kazaklar, yelekler, mini elbiseler, ipek bluzlar, taytlar, şortlar hatta gece elbiseleri ile kombinlenebilen hırkalar, rahat ama şık tulum modelleri de cazip seçenekler arasında yer alıyor. Feminen görüntüyü daha da zenginleştiren öğeler içeren aksesuarlar, çantalar ve trendy ayakkabı modelleri de çekici görünümü tamamlıyor.

Farklı aksesuarlar ile bezeli manto, mont ve kaban koleksiyonundan ya da soğuk günlerin vazgeçilmezi şapka, bere, şal ve eldiven modellerinden yapacağınız seçimle sevdiğiniz için güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Stefanel, sevdiğine hem güzel hem şık bir sürpriz yapmak isteyenleri % 50’ye varan indirim avantajından yararlanmak için mağazalarına bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT