Akbatı AVYM'de Alışveriş Yapanları Haftasonu Tatili Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Akbatı AVYM'de Alışveriş Yapanları Haftasonu Tatili Bekliyor

Tarihler: 16 Şubat 2012 Perşembe ~ 11 Mart 2012 Pazar

Firma: Lavanda Butik Otel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2012 ~ Mar 11, 2012

Akbatı AVYM’de alışveriş yapanları Lavanda Butik Otel’de rüya gibi bir haftasonu tatili bekliyor

İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak hayata geçen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine sunduğu birbirinden özel sürprizlerle dikkatleri üzerine çekiyor.

11 Şubat-11 Mart 2012 tarihleri arasında yeni bir kampanyaya ev sahipliği yapacak olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine heyecanlı anlar yaşatacak. Aynı gün içinde tek seferde 75TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, alışverişlerini yaptıkları gün kampanya masalarından şifreli kartlarını alarak çekilişe katılma hakkı kazanacak.

Gerçekleştirilen özel çekiliş sonrasında 11-13 Mayıs 2012 ve 25-27 Mayıs 2012 tarihlerinde değerlendirilmek üzere toplam 18 çifte, Lavanda Butik Otel’de keyifli bir hafta sonu tatili hediye edilecek. 200’e yakın mağazadan oluşan seçkin marka karması ile her yaştan insanı kendine çeken Akbatı, farklı atmosferini ve sürprizlerini misafirlerine en özel şekilde yaşatacak.

Kampanya Katılım Koşulları

18 yaşından küçükler katılamaz. İkramiye tesliminde şifreli kart ve alışverişe ait fiş/fatura ibrazı zorunludur, 27.05.2012 tarihine kadar saklayınız. Üzerinde tahrifat olan ve okunamayan belgeler kabul edilmez. Alışverişin yapıldığı tarihte şifreli kart alınmalıdır. Bu kampanya, Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 02.02.2012 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.04.00-255.01.02-340-2077 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir. 11.02.2012 (Saat 10:00) - 11.03.2012 (Akbatı AVYM kapanışı Saat 22:00, kısa mesajla veya web sayfasından şifre gönderimi Saat 23:59’a kadardır) tarihleri arasında, Akbatı AVYM (İstanbul) bünyesindeki mağazalardan (Bankalar, Gayrimenkul Tanıtım Ofisi, Döviz işlemleri, Jolly Tours, kontör satışları, telefon faturası ödemeleri hariç) aynı gün içinde tek seferde kdv dahil 75,00 TL ve katları tutarında (her 75,00 TL için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan müşterilere Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi içindeki kampanya katılım noktalarından (kampanya masaları) fiş/fatura ibrazına karşılık verilecek üzeri örtülü karttaki Şifreyi Ad, Soyad, Adres ve e-mail adresi bilgileri ile birlikte tüm operatörlerden 3141 no.lu hatta kısa mesaj olarak gönderen veya Şifreyi, Ad, Soyad, Adres, Gsm numarası ve e-mail adresi bilgileri ile birlikte www.akbati.com (ücretsiz) internet sitesindeki kampanya sayfasına üye olarak giren müşterilere her şifre için hak ettiği kadar çekiliş hakkı verilecektir. Bir kişi, aynı şifre numarası ile kampanyaya 1 kez katılabilir. İnternetten katılım ücretsizdir. Bu kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. Kampanyaya kısa mesajla katılım, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. İkramiyeye dahil ÖTV ve KDV hariç, diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. İkramiye tesliminde şifreli kart ve alış verişe ait fiş/fatura ibrazı zorunludur, 27.05.2012 tarihine kadar saklanmalıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiyeler, yasal metinlerde belirtilen özellikte sunulacaktır. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır. Ayrıntılı bilgi için www.akbati.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT