´Aşkın Gözü Kördür` Diyenlere

Alışveriş Alışveriş ´Aşkın Gözü Kördür` Diyenlere

Tarihler: 27 Ocak 2011 Perşembe ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Limango

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2011 ~ Şub 14, 2011

Sevgililer Günü hediyesi limango’dan alınır. limango tarafından sadece bu özel gün için hazırlanan Aşk Eldiveni ve Uyku Gözlüğü, 28 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında limango.com.tr’de satışa sunulacak.

Sıcacık bir eldivende birleşen iki aşık el… Uyuduğunuzda her dakika onun hayalini gördüğünüz biricik sevgiliniz… Sevgililer Günü çok yaklaştı. Hayatınızın anlamı sevdiğinize aşkı hatırlatan iki özel hediye arıyorsanız limango en yakın dostunuz olarak yardımınıza koşuyor. Kıpkırmızı, kalplerin süslediği bir uyku gözlüğü…

Kalpli plan kadınlar için diğeri partneriniz için tasarlandı. Ve... sıcacık, ellerinizi her an birleştirebileceğiniz, kırmızı bir eldiven… limango için özel olarak tasarlanan sınırlı sayıdaki bu ürünleri kaçırmayın. 28 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında limango.com.tr’de satışa sunulacak. Bu özel ürünlerin siparişini bir an önce vererek sadece o gün için hazırlanan bu ürünlerle onu gülümsetebilirsiniz.

limango.com.tr’den yalnızca limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz.

Eğer limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını limango’ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT