Babalar Günü’nde Baba Gibi Bir Kampanya

Alışveriş Alışveriş Babalar Günü’nde Baba Gibi Bir Kampanya

Tarihler: 27 Mayıs 2011 Cuma ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Beyzade Konakları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2011 ~ Haz 19, 2011

Babalar Günü nedeniyle Beyzade Konakları’nda Haziran ayı boyunca tüm daireler %20 indirimle satılacak.

Beylikdüzü Beyzade Konakları, yeni kampanyasını “babalar” için başlatıyor. Tamamı bitmiş ve alt yapısı tamamlanmış, oturmaya hazır daireler için Reha Medin Emlak, özel indirimin yanı sıra çok avantajlı ödeme koşulları da sunuyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında satışa sunulan Beyzade Konakları, Beylikdüzü’nün en merkezi noktasında, yeşillikler içindeki lüks konutları büyük ilgi görüyor.

Fiyatları 97.000 lira ile 257.000 lira arasında değişen ve 3+1, 2+1, 1+1 dairelerden oluşan, 200 konutluk Beyzade Konakları’ndan daire alanlar, evlerine hemen yerleşebiliyor veya kiraya verebiliyorlar.

Kat sayısının fazla olmaması, daire başına 2 arabalık kapalı otopark alanına sahip olması yapılaşma alanın %75 inin yeşil alan olarak korunması ise dairelere ilgiyi daha da arttırıyor.

Dairelerin 360° çekilmiş görüntülerine www.beyzade-konaklari.com adresinden ulaşılabiliyor.

Yüzde 75 Yeşil Alan, Spor Sahaları, Fitness Center İle Aktif Bir Sosyal Yaşam
Yüzde 75`i yeşil alan olarak tahsis edilen Beyzade Konakları, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve yüzme havuzları ile ailelere aktif bir sosyal yaşam sunuyor.

Mobilyalar Doğtaş’ tan Site Sakinlerine Özel Fiyatlarla Satılıyor
Doğtaş Mobilya ile yapılan anlaşma nedeniyle, isteyen ev sahipleri firmanın ürünlerini çok özel fiyat ve taksit avantajlarıyla edinebiliyor. Sitedeki örnek daireler de Doğtaş ürünleriyle dekore edilmiş.

Sitedeki “Kreş ten Komşular da Yaralanacak
Sitede oturanların buluşma ve kaynaşma ortamı olarak planlanan Sosyal Tesis’ ten tüm ailelerin yararlanabiliyor. Tesiste, kreş, toplantı salonu, TV salonu, sauna, fitness center ve vitamin bar da bulunuyor.

Beylikdüzü’nün En Merkezi Yerinde Yaşam Başladı !!
Site E5 karayolına 1 km mesafede ve Carrefoursa, Migros, MarkaCity, İstanbul Outlet Center, Beylicium, Real gibi büyük alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgede yer alıyor. Özel okullar, özel hastane ve devlet okullarının da yer aldığı bölge olması, Beyzade Konakları’nı özellikle çocuklu ailelerin tercih etmesine sebep oluyor

Depreme Dayanıklı 7 Blok, Yüzme Havuzu, Sosyal Tesis, Her Blokta 2 Asansör
Deprem şartnamesine göre yapılan ve 16.400 m2 alan üzerinde konumlandırılan sitede, 7 blok bulunuyor. Sosyal tesis, açık yüzme havuzu ve her bir daireye ait 2 araçlık kapalı otoparkı mevcut olan sitede, otoparka kadar servis yapılabilen asansörlerden her blokta iki adet mevcut.

Laminant Kaplı Dış Cephe, Cam Giydirme Balkonlar, Isı Ve Ses İzolasyonu, 24 Saat Güvenlik Hizmeti ve Jeneratör
Bina cephelerinin kompakt laminant ile kaplandığı sitede, ortak mahallere, asansörlere ve sosyal tesise yetecek düzeyde 250 kw`lık jeneratör sistemi de bulunuyor. Su deposu ve hidrofora da olan sitede, otoparklardan dairelere direk geçiş mümkün. Ayrıca cam giydirme balkonlar, kompakt panel cephe kaplaması ve taş yünü ısı ve ses izolasyonu ile her detayın düşünüldüğü 1.sınıf bir işçilik sunuluyor. Beyzade Konakları`nda güvenlik sistemi de, en teknolojik imkânlarla sağlanmış. 24 saat özel güvenlik hizmeti ve görüntülü interkom sistemiyle huzurlu mekanlar sağlanmış.

Teknolojik Alt Yapı Hazır
Her dairede kombi sistemi ile desteklenen panel radyatörler mevcut. Merkezi uydu sistemi bulunan sitede Digitürk ve D smart alt yapısı da hazır durumda. Bunların yanı sıra her bir dairede 4 telefon hattı, güvenlik ile bağlantılı görüntülü diafon sistemi bulunuyor. Daireler arası ücretsiz görüşme imkanı ise projenin bir başka avantajı olarak göze çarpıyor. Islak zeminler Ege Seramik marka granitle, banyolar yine Ege Seramik marka deri görünümlü seramikle kaplanmış. Lavabo, vitrifiye elemanları, bataryalar ve doğramalarda standart üstü malzemeler kullanılmış.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT