´Bana Kaça Olur?´ ile 10 Binden Fazla Teknoloji Ürünü iPhone Kullanıcılarının Parmaklarının Ucunda

Alışveriş Alışveriş ´Bana Kaça Olur?´ ile 10 Binden Fazla Teknoloji Ürünü iPhone Kullanıcılarının Parmaklarının Ucunda

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 20 Ocak 2011 Perşembe

Firma: Arena

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Oca 20, 2011

Arena’nın yeni iPhone uygulaması uygun fiyat ve kişiye özel indirimler sağlıyor...

Arena tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip “Bana Kaça Olur?” uygulaması sayesinde kullanıcılar, Arena bayilerinde sunulan 400’den fazla marka ve 10 binden fazla ürün arasından tercih yapabiliyor; bunları kişiye özel indirimler ile satın alma imkanına sahip oluyor.

Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip birçok projeye imza atan Arena Bilgisayar, şimdi de iPhone’a el attı. Teknoloji meraklısı iPhone kullanıcılarına özel geliştirilen “Bana Kaça Olur?” uygulaması, kullanıcılara onbinden fazla teknoloji ürünü detaylı olarak inceleyebilme ve bunlara en uygun fiyatla sahip olma imkanı sağlıyor. iPhone kullanıcıları, “Bana Kaça Olur?” uygulamasını kullanarak dizüstü bilgisayardan yazıcıya, televizyondan telefona ve kişisel bakıma kadar onbinden fazla ürüne ulaşabiliyor, diledikleri ürünü kendilerine özel indirimlerle alma imkanına sahip oluyorlar.

“Bana Kaça Olur?” ile Üç Adımda Hesaplı Alışveriş
“Bana Kaça Olur?” uygulaması ile iPhone kullanıcıları üç adımda alışverişlerini tamamlayabiliyorlar. Kullanıcılar, ilk adımda telefonlarındaki “Bana Kaça Olur?” uygulamasına girerek, satın almak istedikleri ürünleri tüm özellikleriyle inceleyecek ve ihtiyaçlarına en uygun seçeneğe karar veriyorlar.

İkinci adımda seçtikleri ürün için “Bana Kaça Olur?” butonuna basarak, bulundukları lokasyona en yakın beş Arena bayisinden, kendilerine özel bir teklif istiyorlar.

iPhone kullanıcıları, son adımda aynı gün içerisinde mesaj olarak telefonlarına ulaşan teklifler arasından en uygun fiyat ve şartları sunan bayiye gidip, ilgili ürünü kendilerine özel indirimle satın alabiliyorlar.

Arena tarafından geliştirilen “Bana Kaça Olur?” uygulaması, iPhone Application menüsünden veya www.banakacaolur.com sitesi üzerinden indirilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT