`Citylife`a Uğramadan Annenize Hediye Almayın

Alışveriş Alışveriş `Citylife`a Uğramadan Annenize Hediye Almayın

Tarihler: 06 Mayıs 2008 Salı ~ 11 Mayıs 2008 Pazar

Firma: Citylife

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2008 ~ May 11, 2008
“Citylife”a uğramadan annenize hediye almayın…
Bünyesinde hem organik gıda, beslenme destek ürünleri, hem de kozmetik ve kişisel bakım & kullanım ürünlerini bulunduran, Türkiye’nin ilk ve tek sağlıklı ürünler marketi “Citylife” Anneler Günü için de vazgeçemeyeceğiniz bir adres olacak.
Citylife, ayrıca anneler günü için 100 YTL alışveriş yapan herkese 15 YTL değerinde hediye çeki verecek.

Farklı konsepti ve sunduğu sağlıklı yaşam ürünleri ile doğru beslenen ve sağlığına özen gösterenlerin adresi olan “Citylife”, annenize kendisini iyi hissettirecek ürünler sunuyor. “Sağlıklı ürünler marketi” olarak hizmet veren Citylife, çoğu organik olan binlerce ürünü farklı bir konsept ile sunarak anneniz için en güzel hediyeleri tavsiye ediyor.
Bu sene Anneler Günü’nde Citylife’dan seçeceğiniz “Hep Gençsin Annem”, “Dinlen Annem” veya “Güzel Annem” paketlerinden birini alarak annenize her sene aldıklarınızdan farklı bir hediye ve mesaj verebilirsiniz.

Frownies yüz pedlerinden, Diadermine kırışık önleyici kürlere varana kadar birçok anti-aging ürünü ile hazırlanan “Hep Gençsin Annem” paketi ile annenize gençliğini hediye edebilirsiniz. Ya da SPA masaj yağı ve el yapımı gurme sabun aromaterapi ürünlerinden oluşan “Dinlen Annem” paketi ile annenize evde keyifli ve dinlendirici bir terapi armağan edebilirsiniz. Talika elektrikli tırnak şekillendirici ve tamamen doğal Mineral Fusion lip gloss gibi ürünlerin içinde bulunduğu “Güzel Annem” paketi ile de annenizin güzelliğine güzellik katabilirsiniz.

Ayrıca Citylife anneler gününe özel hazırladığı bu sağlıklı ve farklı hediye paketlerinden alan herkese 15 YTL’lik bir çek hediye ediyor.

Kişisel bakımına ve fiziğine özen gösteren annenize bu sene farklı bir hediye vermek istiyorsanız, “Citylife” mağazalarında birbirinden güzel seçenekler sizi bekliyor olacak.

Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nden sonra Etiler ve Çiftehavuzlar’daki mağazalarını da hizmete sunan Citylife’da; 150 çeşit diyet ve diyabetik ürün, 400 organik ürün, 1000’e yakın kozmetik ürünü, 150 adet besin desteği ve 350 adet sağlık odaklı kişisel bakım ürünleri yer alıyor.

Hep Gençsin Annem: 132,5 YTL
Dinlen Annem: 112,9 YTL
Güzel Annem: 144,5 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT