&club card Web Sitesiyle, Hizmet Anlayışına Yeni Bir Soluk Getiriyor…

Alışveriş Alışveriş &club card Web Sitesiyle, Hizmet Anlayışına Yeni Bir Soluk Getiriyor…

Tarihler: 13 Kasım 2007 Salı ~ 17 Kasım 2007 Cumartesi

Firma: &club card

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2007 ~ Kas 17, 2007
&club card Web Sitesiyle, Hizmet Anlayışına Yeni Bir Soluk Getiriyor…
Garanti Bankası, seyahat ve concierge hizmetlerini kredi kartı ile birleştirdiği &club ve &club privé üyelerine daha da geniş bir hizmet verebilmek için yenilenen www.andclub.com.tr web sitesini hizmete açtı. Türkiye’nin en trendy seyahat ve concierge portalı olarak konumlandırılan www.andclub.com.tr, kullanım kolaylığı, sade tasarımı, içeriği ve bu içeriği tamamlayan yüksek hizmet kalitesiyle, üyelerinin hayatına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

7 gün 24 saat boyunca seyahat ve concierge hizmeti sağlayan &club ve &club privé, üyelerine web sitesinden en son trendler, en hip mekanlar, eventler, tatil ve tur önerileri hakkına bilgiler sunuyor. &club’ın Türkiye ve dünyada anlaşmalı olduğu tüm seçkin mekan ve markaları, düzenlenen kampanyaları bulabileceğiniz internet sitesinde kart sahipleri ayrıca yanıtlayacakları anketlerle ilgi alanlarına yönelik açılış ve davetlere katılma şansı yakalayabiliyorlar. &club’ın düzenlediği eventlerin fotoğraflarının download edilebileceği sitede, &life’ın tüm sayılarına da ulaşabiliyor.

& club hakkında:
Garanti Bankası’nın sık seyahat eden müşterilerine özel, Türk Hava Yolları’nın resmi kredi kartı Shop&Miles’a seyahat ve concierge hizmetleri ekleyen &club, bir kredi kartının ötesinde sunduğu hizmetlerle üyelerinin hayatını kolaylaştırıp daha keyifli yaşamalarını sağlar. Shop&Miles’ın mil kazandırma ve taksit imkanlarına da sahip olan &club, aynı zamanda 7 gün 24 saat verdiği seyahat ve concierge servisleri ve üyelerine özel sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle eğlence yeme içme, seyahat, alışveriş, kültür-sanat, kısaca keyifli yaşamın tüm seçeneklerini bir çatı alında toplar. &club yurtiçinde 200’e yakın mekanda %20’ye varan indirim, rezervasyon önceliği ve VIP hizmeti sunmaktadır.

&club privé hakkında:
&club’ın tüm özelliklerinin yan ısıra dünyanın en tanınmış concierge firması Quintessentially iş birliği ile uluslararası seyahat ve concierge hizmet danışmanlığı sunar. Dünyanın en seçkin markalarında %20’ye varan indirimlerin yanı sıra en ünlü gece kulüpleri, otel, restaurant, butik ve spa’larında &club privé’ye özel ayrıcalıklar yaşatır. &club privé’nin dünyanın en ünlü moda tasarımcılarından Hüseyin Çağlayan Ve Luca Luca markasının yaratıcısı Luca Orlandi’nin tasarladığı iki kart çeşidi bulunmaktadır.
Sadece &club ve &club privé sahiplerine özel olan www.andclub.com.tr ve www.prive.com.tr ye, 2 ay süresince user name ve password için demo yazan herkes giriş yapabilecek.
&club ve &club privé kredi kartı hakkında bilgi sahibi olmak için 4440700 özel bankacılık hattına ek olarak, web sitesi üzerinden iletişim bilgilerini bırakmak ve hangi saatler arası aranmak istediğini belirtmek yeterli oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT