&club Her Ay Çekilişle Bir Üyesini Avrupa’nın HIP Otellerine Tatile Göndermeye Devam Ediyor...

Alışveriş Alışveriş &club Her Ay Çekilişle Bir Üyesini Avrupa’nın HIP Otellerine Tatile Göndermeye Devam Ediyor...

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 25 Temmuz 2008 Cuma

Firma: &club card

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 25, 2008
&club Her Ay Çekilişle Bir Üyesini Avrupa’nın HIP Otellerine Tatile Göndermeye Devam Ediyor...
Türkiye’nin ilk ayrıcalıklı seyahat ve concierge hizmetleri sunan kredi kartı &club card, Türkiye’de daha önce hiçbir markanın yapmadığı bir kampanya ile üyelerine en seçkin hizmet ve trendleri sunmaya devam ediyor.
Dünyaca ünlü concierge şirketi Quintessentially ile global bir güçbirliği gerçekleştiren &club, sahip olduğu ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla uluslararası en son trendleri dünya ile eş zamanlı takip ederek, müşterilerine sunuyor. &club üyeleri, &club’ın sağladığı özel hizmetler sayesinde dünyanın en trendy ve hip konsept otellerinde, farklı ambiansları ve deneyimleri yaşayabilme şansı buluyor. Sahip olduğu özellikleriyle, bir kredi kartının sunduğu hizmetlerin ötesine geçen & club, kişiye özel sunduğu çözümler, geniş ve global hizmet yelpazesiyle üyeleri için ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.
&club, Mart ayı itibariyle sürdürdüğü kampanya çerçevesinde, Ağustos ayına kadar 50 YTL ve üzeri alışveriş yapan üyelerini, Haziran ayında Amsterdam’da, Temmuz ayında Madrid’de, Ağustos’ta ise Paris’te, dünyanın en özel tasarım otellerinde ağırlayarak benzersiz bir tatil yaşatıyor.
Mart ayından bu yana Londra, Venedik ve Stockholm’un en lüks ve en ayrıcalıklı otellerinde keyifli bir tatil deneyimi yaşayan &club üyeleri, ay sonlarında gerçekleştirilen çekilişle, 3 gün - 2 gece çift kişilik konaklama ve business class uçuş hakkını elde ediyor. Seyahatler için gereken havaalanı transferleri ve havaalanı vergileri &club tarafından karşılanıyor. Çekilişte kazananlar, www.andclub.com.tr adresinde ilan ediliyor.

&club ile Haziranda Amsterdam
Haziran ayı talihlilerinin gideceği HIP seyahat kampanyasının iki oteli, Amsterdam’ın en gözde otelleri olan Lute Suites ve The College. Her biri masal dünyasından çıkmış, birbirinden bağımsız yedi suitten oluşan Lute Suites, yepyeni bir konsept çerçevesinde hazırlanmış eşsiz bir otel. The College ise, ismini 1894 yılında okul olarak inşa edilmiş binasından alıyor. Otelin eskiden birer sınıf olan 40 odası, çağdaş stilin klasik dokunuşlarla zenginleştirildiği zevkli bir dekorasyona sahip.
&club ile Temmuzda Madrid
Temmuz ayının talihlileri ise Madrid’in en niş otellerinden Urban Otel ve Hotel Puerta America’da muhteşem bir haftasonu keyfi yaşayacak. Madrid’in en iyi otellerinin başını çektiği Urban Hotel Madrid, şehrin göbeğinde tarihi yapıların arasında kolayca farkını hissettiriyor. Her bir kıtanın farklı bir tasarımcı tarafından tasarlandığı Hotel Puerta America’da şehirde dolaşırken mutlaka ilginizi çekecek ve sizi içeri davet edecek bir başyapıt adeta.
&club ile Ağustosta Paris
Kampanyanın son ayında &club, üyelerini Paris’in en şık otellerinde ağırlıyor.... Hotel Costes ve Hotel Du Petit Moulin. en pahalı ve şık butiklerinin bulunduğu Saint-Honore Meydanı’nın ortasına açılan Hotel Costes’in tasarımı, III. Napoleon zamanından ilham alınarak Jacques Garcia tarafından gerçekleştirilmiş. İtalyan tarzı bahçeli kafesi ve meşhur barı Paris’te mutlaka gidilmesi gereken yerler arasında yer alıyor. Bir zamanlar Victor Hugo’nun da ekmeğini satın aldığı, Paris’in en eski fırını olan Hotel Du Petit Moulin’in girişi ve resepsiyonu, aynen eski şekliyle korunmuş. Paris’te en keyifli alışveriş noktalarından biri olan Le Marais’te yer alan otel ünlü tasarımcı Christian Lacroix tarafından yaratıldı.
www.andclub.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT