`İki Kıtanın Şehri İstanbul` kitabı, Garanti’nin sponsorluğunda Türkiye’de.

Alışveriş Alışveriş `İki Kıtanın Şehri İstanbul` kitabı, Garanti’nin sponsorluğunda Türkiye’de.

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi

Firma: İki Kıtanın Şehri İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 22, 2008
“İki Kıtanın Şehri İstanbul” kitabı, Garanti’nin sponsorluğunda Türkiye’de.
Mimari fotoğraflarıyla tanınan John Cleave’in İki Kıtanın Şehri İstanbul isimli kitabı, Garanti Bankası’nın sponsorluğunda okuyucularla buluştu. Kitap, Bizans’tan günümüze romanlara, filmlere ve şarkılara konu olan İstanbul’u renkli çizimlerle resmediyor. İstanbul’daki mimari yapıların tasvir edildiği kitap; tarihi değere sahip Ayasofya Müzesi ve Fener Rum Lisesi’nin yanı sıra, Marmara Otel ve Kanyon Alışveriş Merkezi gibi çağdaş yapıları da içererek, okuyucularına adeta sürpriz yapıyor. Çizimler, John Freely’nin hazırladığı giriş metniyle okuyuculara tanıtılıyor.

Kitabın tanıtım toplantısı, Osmanlı Bankası Müzesi’nin, kitapta gravürleri de bulunan 116 yıllık tarihi binasında gerçekleştirildi. Seçkin yayınevlerinde piyasaya sunulan İngilizce eserin, yabancılara Türkiye’yi tanımak isteyenlerin ve İstanbul tutkunlarının ilgisini çekmesi bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT