`Kentte İnmeden` Alışveriş Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Başlıyor…

Alışveriş Alışveriş `Kentte İnmeden` Alışveriş Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Başlıyor…

Tarihler: 06 Şubat 2006 Pazartesi ~ 07 Şubat 2006 Salı

Firma: Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Adres: Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kahvealtı Mevkii İstanbul Cad No:12 Göktürk Köyü Kemerbrugaz İstanbul

Telefon: 0212 322 00 81

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2006 ~ Şub 7, 2006
“Kentte İnmeden” Alışveriş Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Başlıyor…

Kendine özgü mimari yapısı ve atmosferiyle ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi yaşatacak olan Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kemerburgaz’da kapılarını açıyor.

Projesi mimar Rubi Asa tarafından gerçekleştirilen, 5431m2 alana sahip Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sanat galerisi, sinema salonları, mağazaları, restoranları, cafeleri, aynı zamanda modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek yapısı ile butik bir alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

“Kente İnmeden” sloganı ile birçok ünlü markayı aynı çatı altında toplayarak ziyaretçilerine ve özellikle Kemerburgaz Bölgesi’nde yaşayanlara A’dan Z’ye kaliteli ve ayrıcalıklı bir hizmet vermeyi amaçlayan Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kemerburgaz’ın ilk alışveriş merkezi.

Alışveriş Merkezi içinde, The Mars Cinema Group, Starbucks, D&R, Altınbaş Kuyumculuk, AGK Carpet&Home, Jellyfish, Mio Silver, B&G Store, GNC, Madeleine, Petworld, Hub Mobilya, Baby World, Body Shop gibi sektöründe öncü olan markaları bünyesinde barındıran Sinasos Alışveriş ve Yaşam Merkezi eğlenceli ve ayrıcalıklı bir ortamda hem alışveriş yapmanın hem de keyifli saatler yaşamak isteyenlerin yeni adresi olacak.

Sinasos İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilen, mimari projesi ile diğer alışveriş merkezlerinden farklı olarak “Taş Bina” konsepti ile tasarlanan Sinasos, “Kente İnmeden” alışveriş yapma zevkini tüm ziyaretçilerine yaşatmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT