`Küçük Arkadaş` edinmek için geç kalmayın

Alışveriş Alışveriş `Küçük Arkadaş` edinmek için geç kalmayın

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 06 Ekim 2008 Pazartesi

Firma: Aktif İleti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 6, 2008
Aktif İleti “Küçük Arkadaşım - Mektuplu Kırtasiye Yardımı Kampanyası”nda zarf toplama dönemi 6 Ekim’e kadar uzatıldı
“Küçük Arkadaş” edinmek için geç kalmayın

Aktif İleti tarafından her öğretim yılı başında düzenlenen “Küçük Arkadaşım – Mektuplu Kırtasiye Yardımı Kampanyası”nda zarf toplama dönemi, yoğun istek üzerine 6 Ekim’e kadar uzatıldı. Kampanya kapsamında yardımseverlerin hazırladığı ve içerisinde kırtasiye yardımı bulunan zarflar, ülkemizin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere Aktif İleti tarafından ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için (0212) 314 08 00 numaralı telefondan Aktif İleti’ye ulaşabilirsiniz.

Türkiye`nin ilk özel dağıtım firması Aktif İleti tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Küçük Arkadaşım - Mektuplu Kırtasiye Yardımı Kampanyası” yardımseverlerden büyük ilgi görüyor. Yoğun istek üzerine 6 Ekim’e kadar uzatılan kampanya kapsamında, maddi zorluklar içinde eğitim gören ve çoğunluğu köylerde olmak üzere ilköğretim okullarında okuyan minik öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Yardımseverlerin gönderdiği ve içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan zarflar Aktif İleti tarafından ücretsiz olarak ülkemizin dört bir yanındaki öğrencilere ulaştırılıyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için (0212) 314 08 00 numaralı telefondan Aktif İleti’ye ulaşabilirsiniz. İnternet üzerinden de geniş katılımın olduğu kampanyaya destek vermek için www.abonet.net adresini tıklamanız yeterli.

Öğrenciler ile yardımseverler arasında iletişim köprüsü oluşuyor
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Küçük Arkadaşım - Mektuplu Kırtasiye Yardımı Kampanyası”nın en önemli özelliği yardımseverlerden toplanan yardım zarflarının bizzat öğrencilere teslim edilmesi. Kampanyaya katılanlar, gönderdikleri zarfların hangi okula, kime, hangi tarihte teslim edildiğini, teslim alan kişinin telefon numarasını Aktif İleti’nin web sitesi üzerinden takip edebiliyor. Kampanyanın bir diğer güzel yanı ise dileyen öğrencilerin zarfı gönderen yardımseverlere yazdığı teşekkür mektupları. Öğrencilerin kaleme aldığı mektuplar Aktif İleti tarafından toplanarak zarfı gönderen kişiye iletiliyor. Böylece öğrenciler ile yardımseverler arasında bir iletişim köprüsü oluşması sağlanıyor. Kampanyaya önceki yıllarda katılan yardımsever ve öğretmenlerin yorumları ile öğrenci mektuplarından bazıları www.aktif.com sitesinde incelenebiliyor.

Kampanyaya nasıl katılacağım?
Kampanyaya katılmak isteyenler gerekli malzemeleri içeren zarfları hazırladıktan sonra Aktif İleti’nin Perpa Ticaret Merkezi Kat:13 No:1970 Okmeydanı/İstanbul adresinde bulunan genel merkezine gönderebiliyor ya da elden teslim edebiliyorlar. 100 adetten fazla zarfla kampanyaya katılmak isteyen kişi veya kurumların adreslerinden zarflar Aktif İleti tarafından ücretsiz olarak teslim alınıyor. Her öğrenciye aynı yardımın ulaştırılması için zarfların içeriğinin tamamen aynı olmasına büyük özen gösteriliyor. Her zarfta 1 kitap, 1 defter, 2 kurşunkalem, kalemtıraş, silgi, cetvel, 6’lı kuruboya seti, lolipop şeker, diş fırçası ve küçük boy diş macunu yer alıyor. Dileyen herkes kırtasiye malzemeleri için belirlenen 5,5 YTL bedel karşılığında hazır zarflardan alarak da kampanyaya katılabiliyor. Bunun için Aktif İleti’yi aramanız yeterli. İsteyenler www.abonet.net adresinden kredi kartıyla online ödeme yaparak da zarf hazırlatabiliyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için Aktif İleti’ye (0212) 314 08 00 numaralı telefondan ulaşabilir ya da www.aktif.com/mkyk/tr/index.asp web adresini ziyaret edebilirsiniz. www.abonet.net web adresinden ise kredi kartı ile ödeme yaparak zarf hazırlatabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT