`Love Soldiers` Hareketi Başlıyor

Alışveriş Alışveriş `Love Soldiers` Hareketi Başlıyor

Tarihler: 10 Mayıs 2005 Salı ~ 30 Mayıs 2005 Pazartesi

Firma: Mavi Jeans Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2005 ~ May 30, 2005
“LOVE SOLDIERS” Hareketi başlıyor!
Onlar, sizin bildiğiniz askerlerden değil... :)

Mavi Jeans’in “Love Soldiers” temasıyla tasarlanan yeni koleksiyonu, aşkı için savaşanları giydiriyor. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonun tüm parçaları, birbirinden farklı detaylarla sunuluyor. Kullanılmış asker pantolonlarının eteğe dönüştürüldüğü koleksiyondaki altın iplikli, yaldızlı biyeli, boncuklu ve kamuflaj desenli tişörtler tek tek elle yapılıyor.

Love Soldiers hareketinin sloganı “Make Jeans Not War”... “Aşk, barış ve sevgi”nin uğruna savaşılacak tek kavram olarak kabul edildiği “Love Soldiers” ürünlerinin üzerinde, elle yazılmış “No need to fight. Love division.” mesajı bulunuyor. Kapalıçarşı, Mercan Yokuşu gibi semtlerden toplanan orjinal asker pantolonları ve aksesuvarlar, koleksiyonun sıradışı havasını tamamlıyor.

İlk olarak Mavi Jeans’in Berlin mağazasında satışa çıkan koleksiyon, Nisan’da İstanbul, New York, Montreal ve Vancouver’da aşkını korumak isteyenlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT