Mezuniyet geceleri SARAR şıklığı ile renkleniyor...

Alışveriş Alışveriş Mezuniyet geceleri SARAR şıklığı ile renkleniyor...

Tarihler: 26 Mayıs 2009 Salı ~ 26 Haziran 2009 Cuma

Firma: SARAR

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2009 ~ Haz 26, 2009
Mezuniyet geceleri “SARAR KADIN” zarafeti ile renkleniyor…

Sarar Kadın 2009 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu’nda yer alan çarpıcı gece kıyafetleri ile mezuniyet geceleri renkleniyor. Şıklığından ödün vermeyen genç kızlar bu özel gecede Sarar Kadın 2009 İlkbahar – Yaz koleksiyonu ile fark yaratıyor...

Sarar Kadın, yazın en sıcak günlerini mezuniyet heyecanı ile yaşayacaklara en kaliteli kumaşlardan oluşan koleksiyonu ile göz kamaştıran alternatifler sunuyor. Rahatlığından ödün vermeden yaz keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, birbirinden asil tasarımları ve yazın en canlı renklerini Sarar Kadın 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda bulabiliyor.

Seçkin ve modern tasarımlarıyla her zaman kendi modasını yaratmayı başarabilen Sarar Kadın, mezuniyet gecesi için genç kızların şıklık yarışında yine fark yaratıyor… Sarar Kadın, mor ve kırmızı tonlarının öne çıktığı, dantellerle hareketlendirilen abiye elbiseleri ile okul hayatının belki de en önemli gününde onların yanında olmaya devam ediyor…

Sarar Kadın’ın, %100 ipek şifon ve dantel karışımı kumaşların hâkim olduğu gece elbiseleri koleksiyonundaki mini elbiseler ile genç kızlar daha feminen görünüyor. Sarar Kadın’ın gizeminden ödün vermeyen uzun elbiseleri ile tüm gece boyunca kendinizi yıldız gibi hissedebilirsiniz.

Sarar Kadın, bu özel gecede daha şık olabilmeniz için birbirinden çarpıcı aksesuarlarıyla da kendini tamamlıyor. Siz de mezuniyet gecenizin en güzel ve en alımlı isimlerinden birisi olmakta kararlıysanız Sarar Kadın mağazalarına uğramayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT