`O`na Özel Olduğunu Hissettirin

Alışveriş Alışveriş `O`na Özel Olduğunu Hissettirin

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007
Bu yılın gözde Sevgililer Günü hediyeleri orkide çiçeği ve yanında da Çiçek Coşturan
“O”na özel olduğunu hissettirin

Siz de bu sene Sevgililer Günü’nde bir değişiklik yapın ve sevgilinize gül yerine orkide armağan edin. Çünkü çok narin bir çiçek olan orkide, sevgiyi ve romantizmi simgeler. O’na olan sevginizi onun yanında olmasanız da en güzel şekilde anlatır. Sevginin yanı sıra ihtiyacı olan besinleri aldığı ve uygun ortamda yetiştirildiği sürece orkide uzun süre canlılığını korur. Bu nedenle sevgilinize orkide armağan ederken yanında Botanika tarafından üretilen Çiçek Coşturan’ın özel orkide besinini de vermeyi unutmayın.

Güzel bir akşam yemeği, mum ışığı ve romantizm… Evet, sevgililer günü yaklaşıyor. Peki sevgilinize bu özel gün için hangi çiçeği alacağınıza karar verdiniz mi? Yoksa herkes gibi gül mü alacaksınız bu yıl da? Hadi size biraz tüyo verelim. Bu yıl sevgililer gününde farklı bir sürpriz yapın sevgilinize ve ona “sevgi”yi temsil eden orkide çiçeği armağan edin. Ama orkideyi verirken, “Yanında olamadığım zamanlarda sevgiyi simgeleyen orkide sana olan aşkımı en güzel şekilde ifade edecek,” demeyi de unutmayın. Emin olun bu cümleden sonra sevgililer gününüz diğer yıllardan çok daha güzel geçecek.

Sevgiyi vurgulamasının yanı sıra zarifliğiyle de bilinen orkide çiçeğinin sağlıklı ve uzun ömürlü olması için ona büyük bir dikkat ve özenle bakılması gerekir. Kendi doğal ortamlarından uzakta yetiştirilen tüm çiçekler gibi orkideler de ayrı bir bakıma ve besin kaynağına ihtiyaç duyarlar. Bunun için sevgilinize armağan ettiğiniz orkidenin yanında Çiçek Coşturan’ın orkideler için özel olarak ürettiği besin katkısından vermeyi unutmayın. Böylelikle ona biricik aşkınıza olan sevginizi dile getiren orkide hem daha uzun ömürlü olacak, hem de daha sağlıklı ve güzel görünecektir.

Orkidenize şefkatle yaklaşın
Orkideler direkt güneş ışığını sevmez. Onun için bol aydınlık mekanlar uygundur. Orkideyi 15-20 derece arasındaki sıcaklıkta, klima, radyatör, soba gibi ısı ve rüzgar etkisinden uzakta yetiştirirseniz değmeyin onun keyfine… Tabii bu arada suya ihtiyaç duydukça sulamayı ve 15 günde bir Çiçek Coşturan’ın orkide için özel bitki besinini de vermeyi unutmayın. Ve en önemlisi orkidenizi her zaman dinç ve güzel görmek istiyorsanız ona her karşılaştığınızda çok güzel olduğunu söyleyin; sizi dinleyecektir.

Çiçek Coşturan hakkında: İnsanlar sağlıklı olabilmek için suyun yanında besine de ihtiyaç duyarlar. Bitkiler de insanlara benzer; yalnızca su ile beslenerek sağlıklı bir şekilde yaşayamazlar. 25 yıllık uzun bir tecrübeyle Botanika tarafından üretilen Çiçek Coşturan, bitkilerin ihtiyacı olan besinleri tek başına karşılar. Çiçeklerin suyuna katılan bir besin katkısı olan Çiçek Coşturan, herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Uzman bir ekip tarafından dünyadaki yenilikler yakından takip edilerek laboratuvar seralarında geliştirilen Çiçek Coşturan, çiçekseverlerin sağlıklı bitkiler yetiştirmelerini sağlar. Ülkemiz pazarına Botanika güvencesiyle sunulan Çiçek Coşturan’ın 10 farklı ürünü, çiçekli çiçeksiz her türlü saksı bitkisinin sağlıklı büyümesini ve güzel bir görünüme sahip olmasını kolaylaştırır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT