Tepe Nautilus’ta Her Alışveriş Bir Fidana Dönüşüyor

Alışveriş Alışveriş Tepe Nautilus’ta Her Alışveriş Bir Fidana Dönüşüyor

Tarihler: 27 Mayıs 2011 Cuma ~ 05 Haziran 2011 Pazar

Firma: Tepe Nautilus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2011 ~ Haz 5, 2011

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Tepe Nautilus`ta yapılan her 25 TL`lik alışverişe daha yeşil, daha temiz dünya için bir fidan hediye…

Tepe Nautilus AVM Dünya Çevre Günü`nde ziyaretçilerini daha yaşanabilir bir dünya konusunda bilinçlendirmek amacıyla bir fidan hediye ediyor. Kampanya hem alışveriş yapan ziyaretçileri ödüllendirme hem de çevre konusunda bir nebze olsun bireysel katkı yapmaya teşvik ediyor. Bununla birlikte "çevre bilinci" oluşturma amacıyla AVM içinde ziyaretçilerin rahatlıkla görebileceği yerlere özel uyarıcı ve bilgilendirici stickerlar yerleştiriyor. Bu stickerlarda su ve elektriğin bilinçli kullanılması, atık yağların lavabolara dökülmemesi, çöplerin ayrıştırılması ile ilgili etkili mesajlar bulunuyor.

Doğaya duyarlı olmanın gönüllülük değil zorunluluk olduğu ilkesini savunan, yeşile ve maviye saygılı Tepe Nautilus AVM sürdürülebilir bir dünya için ziyaretçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT