Violetta ile Şubat’ta Kalpler Uçuşsun

Alışveriş Alışveriş Violetta ile Şubat’ta Kalpler Uçuşsun

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Violetta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

Gösterişli aksesuarların trend olduğu son zamanlarda, UKB Aksesuar Violetta takı markası için sevgililer gününe özel kalplı küpeler tasarladı. UKB Aksesuar, 1958’den beri dünya trendlerini takip ederek kaliteli ve göz alıcı koleksiyonlar hazırlamaya ve moda yaratmaya devam ediyor.

Bu özel ayın özel gününde sevgilinizin gözlerini kamaştırın. Fazla para harcamadan, ufak bir aksesuarla kıyafetinizi tamamlayabilir, kendinizi 14 Şubat Sevgililer Günü için daha da özel hissedebilirsiniz. Akşam yemeği için özel bir elbise almanıza gerek yok. Birebir kristal gibi parlayan, aynı zamanda çok hafif olan akrilik taşlı broş ya da kolye ile anında özel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sevgilinizin olup olmaması önemli değil özellikle bugün kalplı bir aksesuar kullanmanızı öneririz. Hem gümüş hem altın rengi kalpli küpelerle sade ama şık bir görünüm yakalayıp Sevgililer Gününü kutlayabilirsiniz. Üstelik bu takılar bir Cafe Latte fiyatından da ucuz. Unutmayın aşkın nerede nezaman karşınıza çıkacağı belli olmaz.

14 Şubat’ta kalpler buluşsun, kalpler uçuşsun diyoruz.

UKB’nin hem hesaplı hem kaliteli Violetta ürünlerini şimdi A101 noktalarında ve www.ukbaksesuar.com’da bulabilirsiniz.

Fiyat Bilgisi:
Altın rengi taşlı küpe: 3.95 TL
Gümüş renkli taşlı küpe: 2.50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT