12 Kat Daha Dolgun Kirpikler

Alışveriş Alışveriş 12 Kat Daha Dolgun Kirpikler

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

12 KAT DAHA DOLGUN KİRPİKLER İÇİN “GOLDEN ROSE WONDER LASH MASCARA”

Golden Rose’un yeni formülü ve özel fırçası ile ürettiği Wonder Lash Mascara ile kirpikleriniz hiç olmadığı kadar uzun, gözleriniz daha önce olmadığı kadar dikkat çekici görünecek.

Golden Rose, kirpiklerde 12 kata kadar daha dolgun görünüm sağlayan yeni ürününü satışa sunuyor: Golden Rose Wonder Lash Mascara.

Golden Rose Wonder Lash Mascara, şimdiye kadar üretilmiş tüm maskaralarını geride bırakıyor. Mükemmel formülü, göz kavisine uygun üretilen özel tasarım fiber fırçası ile makyajınızın tamamlayıcı parçası olmaya aday olan Golden Rose Wonder Lash Mascara, içeriğindeki Pro-Vitamin B5 ile kirpikleri beslemeye ve güçlenmesine de yardımcı olacak.

Golden Rose Wonder Lash Mascara, hem gündüz kullanımında sade makyajınızın tamamlayıcısı, hem de gece makyajınızda yoğun siyah rengi ile derin ve etkileyici bakışlarınızın yaratıcısı olacak.

Sadece Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Wonder Lash Maskara fiyatı ise 17,90 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT