14 Şubat Sevgililer Günü de Mutfaktayız!

Alışveriş Alışveriş 14 Şubat Sevgililer Günü de Mutfaktayız!

Tarihler: 13 Şubat 2006 Pazartesi ~ 14 Şubat 2006 Salı

Firma: Mutfaktayız

Adres: Tepecik Yolu 28-2 Etiler İstanbul Etiler İstanbul

Telefon: 0212 358 18 25

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2006 ~ Şub 14, 2006
"14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL"
14 Şubat Sevgililer günü de MUTFAKTAYIZ! yine bir sürü özel süprizler ile sizinle!

"AŞK YEMEKLERİ" kurslarımızda eğlenceli saatler sizleri bekliyor. İsterseniz tek başınıza katılıp öğreneceğiniz nefis menü ile ona harika bir sofra kurun ister kursa ikiniz de katılıp harika bir anı yaratın.
Menü: Aşk salatası, Kağıtta somon, Safranlı çilav, Çilekli çikolatalı tart

HEDİYE ALTERNATİFLERİ
1- Özel günlerde ona hediye seçmek çok zordur değil mi? İşte sevgilinize değişik bir hediye MUTFAKTAYIZ! da ‘ YEMEK KURSU`. Onu önlük giymiş görmek güzel olmaz mıydı? Hem de size elleri ile harika yemekler yapsa? O zaman ona sevgililer gününde MUTFAKTAYIZ! dan yemek kursu hediye edin. İstediği zaman katılabileceği gibi ister Sushi, ister Risotto, ister Michaelangelo` dan İtalyan yemekleri, ister Osmanlı yemekleri kursuna katılabilir. Tek yapmanız gereken bize telefon etmek, biz özel kağıda basılı hediye mektubunu ona ulaştırabiliriz.
2- Sevgililer gününü evde geçirmek isteyenler için de sınırsız menümüzle catering hizmetimiz sizinle olacak, size özel 2 kişilik nefis bir sofra hazırlıyoruz. Fransız, İtalyan, Uzakdoğu mutfağının en leziz yemeklerini sadece ikiniz için pişiriyoruz.
3- ‘KALPTEN KURABİYELER`. 1 adet bile alabilirsiniz, istediğiniz boyda hazırlanan bu özel kurabiyelerin fiyatı 5- 10 milyon arası değişiyor.
4- ‘KALPTEN PASTALAR`, 2 kişilik ya da 10 kişilik kalpten pastalar her sevgiliyi havalara uçurur. 25-100 YTL arası fiyatlarla sipariş edebileceğiniz bu özel pastalar çilekli ve çikolatalı olabilir, üzerine istediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz.
5- Bu özel günde sevgilinize MUTFAKTAYIZ! ın özel sepetlerinden de gönderebilirsiniz. Sepetlerde sevgililer günü kurabiyesi, kalpli ekmek, kırmızı mum, şarap, draje çikolata olabilir. İçeriğini tamamen sizin belirlediğiniz bu özel sepetler 49 YTL den 99 YTL ye kadar fiyat seçenekleriyle.
Detaylı bilgi için lütfen arayınız. TEL: 0212 358 18 25




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT