14 Şubat`ta isminin baş harflerinden gümüş kol düğmeleri...

Alışveriş Alışveriş 14 Şubat`ta isminin baş harflerinden gümüş kol düğmeleri...

Tarihler: 13 Şubat 2006 Pazartesi ~ 14 Şubat 2006 Salı

Firma: Royal Breed

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2006 ~ Şub 14, 2006
14 Şubat`ta isminin baş harflerinden gümüş kol düğmeleri...

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Kimileri için çok özel kimileri için de hiç bir anlamı olmayan bugün gerçekten kutlanmaya değer mi? Biz deriz ki, hakkını vererek kutlayacaksak neden olmasın?

O, bizim için özel olan kişiye; gözlerine baktığımızda içimizi titreten ya da ellerini tuttuğumuzda yıllanmış sevgimizin güvenini hissettiğimiz o çok özel kişiye, öyle bir süpriz yapmalı ki; 14 Şubat`ı sıradan bir sevgililer günü diye hatırlamak yerine, 14 Şubat 2006`da hediyenizi verdiğinizde "o en güzel heyecanı" yıllar boyu hatırlasın.

14 Şubatta herkesin klasik bir fikri, iyi bir planı vardır. Ama çok az kişi ilginç fikirlerle Sevgililer Günü`nün hakkını verir.
Siz de ilginç fikirler taşıyanlardan olmak istiyorsanız, Royal Breed Özel Gömleklerini ya da isminizin baş harflerinden oluşan gümüş kol düğmelerini tavsiye ederiz.

Aralık ayından beri yakasına sevgi sözcüklerini işletebileceğiniz gömlekleri Çiçek Pasajı`nda bulabiliyorsunuz. 14 Şubat`a özel olarak da; kişiye özel gümüş kol düğmelerini zevkinize sunduk. Sevdiğiniz kişinin ve kendi isminizin baş harflerini, ya da onun adının-soyadının baş harflerini taşıyan 925 ayar gümüş kol düğmelerini anlamlı bir hediye olarak ona verebilirsiniz.
Nereden alınır: www.cicekpasaji.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT